Whatsapp Kullanıcıları Artık Direkt Olarak Facebook’da Paylaşım Yapabilecek! Yeni Özellik Test Aşamasında!

Whatsapp Kullanıcıları Artık Direkt Olarak Facebook’da Paylaşım Yapabilecek! Yeni Özellik Test Aşamasında!
WhatsApp’tan yeni karar! Platform tamamen değişecek. Yeni özelliği ile gündemden düşmeyecek olan WhatsApp bundan sonra direkt olarak Facebook’da paylaşım yapabilecek!

Anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ta yenilikler sürüyor. Şimdi de çok konuşulacak olan yeni bir özellik ile gündeme geldi. WhatsApp Business hesapları bundan sonra doğrudan bir şekilde sosyal medya platformu olan Facebook’da paylaşım yapabilecekler. Bu yeni özellik nedeni ile işletme hesaplarının da sayısı artmayı beklenmekte! İşte yeni özellik hakkında merak edilen detaylar!

FACEBOOK İLE BAĞLANTI

WhatsApp, insanların doğrudan bir şekilde iletişim kurması asında en çok kullanmış oldukları uygulama olarak kayda geçti. İşletmeler de müşterilerinin en kolay bir şekilde iletişim kurması için genel anlamda buradan görüşme yapmayı tercih etmekteler. WhatsApp da Business adına Facebook ile bağlantı içinde olacak yeni bir özellik için çalışmalara başlamış bulunmakta. Uygulama, katalog ekleme benzeri özellikler sebebi ile işletmeler tarafınca oldukça sık bir şekilde tercih edilmekte.

İŞLETEME SAHİPLERİ İÇİN TEŞVİK

Müşterilerin katalog seçeneklerini görmesi adına işletmenin numarasına sahip olması gerekmektedir. Bu durumda da sosyal medya platformları daha çok ön plana çıkmaktadır. Şirket işletmeler için olan bu olumsuz etkiyi en aza indirmek için de paylaşımların Meta çatısı altında bulunan Facebook üstünde doğrudan bir şekilde paylaşım yapmasına müsaade edecek. Bu yeni özellik, işletme sahibinin durum paylaşımı yapmasından sonra gerçekleşmiş olacak. İşletme sahibi, uygulama üstünde paylaşım yaptığı zamanda aynı paylaşımı yine Facebook’da da yapmış olacak.

SATIŞLAR İÇİN ARTI DURUM

Yeni özellik ile işletmenin numarası olmasa dahi algoritma ile reklamlar sayesinde yapılan paylaşımlar sosyal medya da görüntülenmiş olacak. Daha çok insansa ulaşan paylaşımlar, işletmenin satışları için de artı puan olacak. WABetaInfo’nun blog yazısına göre de WhatsApp platformu, bu yenilik ile işletmelerin Business hesap kullanması için de teşvik sağlamakta. Uygulama, Business sürüm adına Topluluklar özelliğini getirmek için de test aşamasında bulunmakta. Peş peşe Business sürüm adına yapılmış olan yenilikler, WABetaInfo’nun teşvik konusundaki yorumlarını desteklemekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.