Zuhal Topal’la Yemekteyiz ’İn Kazananı Belli Oldu! 50 Bin Liranın Sahibi Olan İsim…

Zuhal Topal’la Yemekteyiz ’İn Kazananı Belli Oldu! 50 Bin Liranın Sahibi Olan İsim…
Zuhal Topal ile Yemekteyiz programında kıyasıya rekabet sürüyor. Kahramanmaraşlı merkezli depremlerden sonra yayın hayatına ara veren program kaldığı yerden devam ediyor! işte detaylar...

Hafta için her gün yayında yer alan yarışmada her gün bir yarışmacı yapmış olduğu yemekler ile yarışmakta. Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra bir süreliğine yayın hayatına ara veren program, bu hafta kaldığı yerden yayın hayatına devam etmekte. Dün haftanın finalinin yapılmış olduğu ekranların sevilen yemek yarışmasında kazananın kim olduğu da merak edilen konular arasında yer aldı. Zuhal Topal’la Yemekteyiz haftanın birinci aynı zamanda para ödülün de sahibi oldu. İşte detaylar!

YAYIN HAYATINA YENİDEN BAŞLADI

Zuhal Topal’a Yemekteyiz bu haftanın kazanan ismi dün yayımlanmış olan 17 Mart 2023 Cuma akşamki programda belli oldu. Sunuculuğunu Zuhal Topal’ın yapmış olduğu yarışmada haftanın puanları tek tek belli oldu. 13 ile 17 Mart Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yapılan oylama sonrasında birinci olan isim toplam olarak 40 puanın sahibi oldu. Peki Zuhal Topal’la Yemekteyiz haftanın birincisi hangi isim oldu? Para ödülünün kazanan yarışmacı belli oldu.

BİRİNCİ SELİN HANIM OLDU

Zuhal Topal’la Yemekteyiz haftasında cuma günü içinde yapılan oylama sonrasında birinci olan yarışmacı belli oldu. Toplamda 40 puanın sahibi olan isim Selin Hanım oldu. Selin Hanım yapmış olduğu yemekler sonrasında yarışmacı arkadaşlarından 40 puan toplamayı başardı. Haftanın ikincisi ise toplamış olduğu 30 puan ile Nigar Hanım oldu. Aynı zamanda Oğuzhan Bey’de almış olduğu 3 puan diğer ikinci yarışmacı olarak kayda geçti.

İKİ İSİM İKİNCİ OLDU

Beşinci olan yarışmacı ise Onur Bey olarak açıklandı. Onur Bey yarışmacı arkadaşlarından toplam da 21 puan aldı. Haftanın dördüncü ismi ise Sebahat Hanım olarak kayda geçti. Sebahat Hanım toplamda almış olduğu 27 puan ile büyük para ödülüne veda eden isim oldu. Para ödülü 50 bin lira olarak açıklanmıştı. Haftanın ikincisi de iki yarışmacı oldu. Nigar Hanım ile Oğuzhan Bey toplamda 30’ar puan alarak ikinciliği paylaştılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.