Bu Burçlar Zeka Denilince Ön Plana Çıkıyorlar! En Yüksek IQ’ya Sahip Olan Burçlar!

Bu Burçlar Zeka Denilince Ön Plana Çıkıyorlar! En Yüksek IQ’ya Sahip Olan Burçlar!
Zeka seviyesi oldukça yüksek olan burçlar açıklandı. 12 burcun yer aldığı astroloji evreninden tüm burçlar birbirinden farklı özelliklere sahip. Bu burçlar is en zekileri! İşte detaylar...

Astroloji severlerin ve burçları yakından takip edenlerin dikkatini! Eğer sizde bu burç gruplarından biriyseniz en zeki sizsiniz demektir. Uzman astrologlar konuya dair açıklama yaptı. Toplam 12 burçta hepsi birbirinden farklı özelliklere sahip. Bu burçlar ise aralarından IQ seviyesi en yüksek olanlar olarak karşımıza çıkmakta. İşte en yüksek IQ’ya sahip olan burçlar!

İKİZLER

İkizler burcu IQ’ son derece yüksek olan burçlar arasında olmaktadırlar. Aynı anda birden çok konuyu düşünme özellikleri vardır. İkizler burcunun sosyal zekaları son derece gelişmiş olup aynı zamanda yüksektir. İkizler burcuna sahip olan ikizler burçları insanlar ile son derece hızlı bir şekilde bağ kurma başarısı içinde olurlar. Hızlı karar alırlar ve son derece pratik çözümler ile sahada olurlar. Danışma için de son derece uygun bir yapıları vardır. Eğer aileniz ya da yakın çevrenizde ikizler burcu varsa bu özellikleri gözlemleyebilirsiniz.

KOVA

Kova burcunun görsel ile pratik zekası son derece yüksektir. Mühendislik anlamda bir becerinden söz etmek gerekirse akıllara Koca burçları gelir. Bu konuda onların eline kimse su dökemez. Bundan dolayı Kova burcu mantığına yatmayan fikirler için kapalıdır. Genel anlamda muhalif bir pozisyon seçer. Tipik bir Kova burcu bildiğinden dönmez. Bildiklerinden dönmek onlar için çok da kolay bir durum değildi. Koca burçları görsel zeka ve pratik zeka ile ön plana çıkmayı başaran burçlar arasında olmaktadırlar.

AKREP

Tutku sahibi ve iyi bir hafızaya sahip olan Akrep burçları tam bir zeka küpüdürler. Akrep burçları ayrıntılardan yol çıkarak bütünü çok doğru bir şekilde değerlendirmeye alırlar. Bundan dolayı eğer sizin gözünüzden kaçan noktalar varsa bir Akrep burcu bunu yakalar. Akrep burçlarının gözünden kolay kolay ayrıntılar ve küçük noktalar kaçmaz. Eğer sizin de ailenizde ya da yakın çevreniz de Akrep burçları bulunuyorsa bu özelliklerini gözlemle imkanınız olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.