Whatsapp’tan Yeni Bir Güncelleme Geldi! Güncelleme Sadece IOS 16 Kullanıcılarına Özel!

Whatsapp’tan Yeni Bir Güncelleme Geldi! Güncelleme Sadece IOS 16 Kullanıcılarına Özel!
WhatsApp uygulaması neredeyse akıllı telefonların hayatımıza dahil olduğu günden beri aktif olarak kullanılıyor. Dünya genelinde en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliğini duyurdu. İşte detaylar...

Anlık haberleşme uygulaması olan WhatsApp, sıklıkla kullanıcı deneyimlerini geliştirmek ve performansın arttırılması adına yeni güncellemelerini sunuyor. Sadece anlık haberleşme için değil, birçok alanda sıklıkla tercih edilen WhatsApp uygulaması, dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de en çok kullanılan uygulamalar arasında ilk sırada yer alıyor.

WhatsApp tarafından yayınlanan son güncellemenin sadece IOS 16 kullanıcılarına özel olduğu açıklandı. Geçtiğimiz günlerde özel çıkartma yapmayı kolaylaştıran bir güncellemeyi sunan WhatsApp, bu güncellemenin ardından sadece IOS 16 kullanıcılarına özel bir güncelleme daha yayınladı. Bu güncelleme ile İPhone kullanıcıları artık görselden metin çıkartabilecek.

YENİ GÜNCELLEME HERKESE SUNULDU

En çok tercih edilen anlık haberleşme uygulaması olan WhatsApp, yeni güncellemesini beta kullanıcılarının ardından tüm kullanıcılarına sundu. WhatsApp tarafından yayınlanan son güncelleme, sadece İPhone IOS 16 işletim sistemine sahip kullanıcılar tarafından tercih edilebilecek. 23.5.77 sürümü ile birlikte gelen güncelleme sayesinde görselden resim çıkartmak için yeni bir buton kullanıcılara sunuluyor. Metin içeren resmi otomatik olarak algılayan uygulama, yeni eklenen buton sayesinde görseldeki metni kopyalamaya olanak sunuyor. Ancak bu özellik, gizlilik önlemleri nedeni ile bir kez görüntülenebilen fotoğraflarda kullanılmıyor.

YENİ ÖZELLİKLER DEVREYE GİRMEYE DEVAM EDİYOR

WhatsApp kullanıcı deneyimlerinin geliştirilmesi ve uygulamanın daha pratik bir şekilde kullanılabilmesi için düzenli güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde WhatsApp, durum paylaşımlarına yeni bir özellik daha dahil etmişti. Durum paylaşım özelliğine gelen güncellemeyle artık kullanıcılar, sesli durum kaydetme ve paylaşma ayrıcalığına da sahip oldu. WhatsApp tarafından sunulan son güncelleme ise, sadece IOS 16 işletim sistemine sahip kullanıcılara yönelik oldu. Mevcut son güncelleme, bir kez açılabilen fotoğraflarda ise, geçerli olmayacak. WhatsApp tarafından sunulan güncellemede kullanıcılara yeni bir buton sunuluyor. Bu buton sayesinde, metin içeren resim otomatik olarak algılanıyor ve buton kullanılarak görseldeki metin kopyalanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.