Google Yeni Kararını Açıkladı! Glass AR Artık Üretilmeyecek!

Google Yeni Kararını Açıkladı! Glass AR Artık Üretilmeyecek!
Dünya teknoloji devi Google, birçok farklı alanda teknolojik ürünün üretimi gerçekleştirerek piyasaya sürmektedir. Özellikle akıllı telefon üretimi ile geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Google, akıllı gözlük üretiminden vazgeçtiğini açıkladı. İşte detaylar...

Dünya teknoloji devi olan Google, birçok farklı teknolojik ürünün üretimini gerçekleştirmektedir. Özellikle akıllı telefonları ile geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olarak Google, teknolojik ürünlerine dair aldığı yeni kararı açıkladı. ABD merkezli teknoloji şirketi tarafından yapılan açıklamalarda artık Google'ın akıllı gözlük üretmeyeceği duyuruldu.

Glass AR olarak bilinen akıllı gözlükler, Google tarafından artık satılmayacak. Google’ın akıllı gözlükleri 999 dolardan satılıyordu. Google artık akıllı gözlüklerin satışını yapmayacağı gibi üretimine de son vereceğini açıkladı. Google bu kararının 15 Mart tarihinden itibaren geçerli olacağını kendi web sitesinden duyurdu.

AÇIKLAMA WEB SİTESİNDEN YAPILDI

Google tarafından alınan yeni karara göre akıllı gözlük üretimleri yapılmayacak ve satışı da artık gerçekleştirilmeyecek. Teknoloji devi şirketin aldığı bu kararın ise 15 Mart tarihinden itibaren geçerli olacağı açıklandı. Google’ın web sitesi üzerinden yaptığı açıklamalarda, akıllı gözlük üretiminin sona erdiği duyuruldu. Glass Enterprise tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı; ‘’On yılı aşkın inovasyon ve ortaklık için teşekkür ederiz.’’ Google aynı zamanda mevcut akıllı gözlüklerini 15 Eylül’e kadar destek sağlayacağını da açıkladı.

GOOGLE’DEN BÜYÜK KARAR

Google tarafından üretilen akıllı gözlükler ile bluetooth ya da kablosuz internet aracılığı ile ses ve video dosyaları başka cihazlarda görülebilir, bu içerikler başka cihazlara taşınabilir ya da başka cihazlardan alınarak gözlüklerde izlenebilir. Google yaptığı açıklamalarda 15 Mart tarihi itibariyle akıllı gözlük üretimini gerçekleştirmeyeceğini ve satışının da yapılmayacağını açıkladı. Google’ın web sitesi üzerinden yapılan açıklamada aynı zamanda, mevcut akıllı gözlüklere 15 Eylül’e kadar destek sağlanacağı da belirtildi. Google’a ait akıllı gözlükler 99 dolardan satışa sunuluyordu. Teknoloji devi şirket tarafından alınan son karar ile artık gözlüklerin satışı ve üretimi gerçekleştiremeyecek. Akıllı gözlük kullanan kullanıcılar ise, henüz Google tarafından alınan bu karara herhangi bir tepki göstermedi. Google tarafından üretilen teknolojik ürünler, oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olmasıyla biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.