4 milyon Euro’yu veren Maxim’i alır! Erdal Güneş'ten transfer açıklaması

4 milyon Euro’yu veren Maxim’i alır! Erdal Güneş'ten transfer açıklaması
Gaziantep Futbol Kulübü’nden kiralık olarak Beşiktaş’a giden Alexandru Maxim’in satın alma opsiyonu olmadığı bildirilirken bu futbolcunun 2024 Mayıs ayına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Gaziantep Futbol Kulübü’nden kiralık olarak Beşiktaş’a giden Alexandru Maxim’in satın alma opsiyonu olmadığı bildirilirken bu futbolcunun 2024 Mayıs ayına kadar sözleşmesi devam ediyor. Bu futbolcunun yeni sezonda Gaziantep Futbol Kulübü’ne döneceği açıklanırken futbolcunun transferi için Gaziantep FK yönetiminin 3 milyon 500 bin Euro bonservis ücreti belirlediği öğrenildi.

Alexandru Maxim bu sezon Gaziantep FK ve Beşiktaş formasıyla toplam 27 maçta forma şansı buldu. 32 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Alexandru Maxim takım arkadaşlarına da 10 gol pası verdi. Yıldız futbolcunun güncel piyasada değeri 3 milyon 500 bin Euro olarak görülüyor. Gaziantep FK ile sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Erdal Güneş, “Maxim’in sözleşmesinde sözlü ya da yazılı bir satın alma opsiyonu yok. Maxim gelecek sezon bizimle birlikte olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.