Emekliye ING’den 10.000 TL Promosyon! Şimdi ING Banka Maaşınızı Taşıyın Yüksek Promosyondan Yararlanın!

Emekliye ING’den 10.000 TL Promosyon! Şimdi ING Banka Maaşınızı Taşıyın Yüksek Promosyondan Yararlanın!
Bankaların promosyon kampanyaları açıklanmaya devam ediyor. EYT düzenlemesinin de kabul edilmesi ile 2 milyondan fazla kişi emekli olacak ve bankalar emekli adaylarını kendi portföyüne dahil etmek için çalışmalarında devam ediyor. İşte detaylar...

Bankaların emekli maaşlarına ödeyecekleri promosyonlar açıklanmaya devam ediyor. EYT düzenlemesinin resmi olarak yürürlüğe sokulmasının ardından bankalar, promosyon çalışmalarını hızlandırdı. En yüksek promosyon ve ek avantajları sunmaya çalışan bankalar, EYT düzenlemesi kapsamında emekli olacak 2 milyondan fazla kişiyi kendi müşteri portföyüne dahil etmek için kıyasıya yarışıyor.

Bu kapsamda büyük bir promosyon kampanyası da ING Bank’tan geldi. ING Bank, emekli maaşını taşıyan kişilere 8.500 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi gerçekleştireceğini açıkladı. Aynı zamanda otomatik fatura talimatı verenlere 1.500 liraya kadar ek promosyon verileceği ve toplamda 10.000 liraya varan nakit promosyon kazanabileceği açıklandı.

EK AVANTAJLAR

ING Bank emekli maaşını taşıyan kişilere, dijital ortamdan gerçekleştirilen para transferindeki işlemlere masraf ödemeyeceğini, emekli maaşını taşıyan kişilerin kullanacağı ihtiyaç kredilerinin yüzde 1,54 ve yüzde 1,69 faiz oranından başlatılacağını aynı zamanda, üç ay boyunca turuncu ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanabileceğini de açıkladı. ING Bank kredi kartı ile 1.000 TL bonus fırsatından da emeklilerin yararlanabileceğini açıkladı. İlk defa ING kredi kartı başvurusu yapılması durumunda ING Bank, bir yıl boyunca kart ücret ödemesi almayacağını belirtti. Emekli maaşını taşıyanlara 5.000 TL faizsiz nakit taksitli nakit avans kullanabilme şansıda tanındı.

MAAŞINIZI KOLAYCA TAŞIYIN

ING Bank’ın avantajlı fırsatlarından yararlanmak için emekli maaşı taşıma işlemleri, ING Bank şubelerinden yapılabildiği gibi e-devlet uygulaması aracılığı ile de yapılabilecek. ING Bank; emekli maaşı 3.500 TL olan müşterilere 5.100 TL, emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan müşterilere 5.950 TL, emekli maaşı 7.500 ile 10.000 TL arasında olan müşterilere 7.650 TL ve emekli maaşı 10.000 liranın üzerinde olan müşterilere ise, 8.500 TL nakit promosyon ödeyeceği duyuruldu. İlgili promosyon ödemelerinden yararlanılması için emekli maaşının üç yıl boyunca ING Banka’sında kalacağının taahhüt edilmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.