Google Ofis Programlarında Yapay Zeka Kullanacak! Geliştirmiş Olduğu Bard Adındaki Yapay Zeka İle Yeni Özellikler!

Google Ofis Programlarında Yapay Zeka Kullanacak! Geliştirmiş Olduğu Bard Adındaki Yapay Zeka İle Yeni Özellikler!
Yapak zekanın etki alanı günden güne genişliyor. Şimdi de Google ofis programlarında kendisini gösterecek. Yeni ortaya çıkan habere göre Google ofis programlarında yapay zeka kullanacak! İşte detaylar...

Tüm dünya üzerinde yapay zekanın etkisi giderek büyümeye devam ediyor. Yapay zekanın kullanım alanından akıl almaz bir büyüme karşımıza olmaya devam etmekte. Artık Google’dan da yapay zekanın kullanım alanı genişlemekte. Google ofis programlarında da yapay zekaya rastlamak mümkün olacak.

Kısa bir süre öncesinde Bard adındaki sohbet robotunu tanıtan dev şirket şimdi de son ortaya çıkan bir habere göre Google, Google Doküman, Tablolar ve Gmail gibi iş uygulamalarında da Bard adındaki yapay zekayı kullanacak.

HİZMETLERLE ENTEGRE OLACAK

Teknoloji alanında dev şirketlerden biri olan Google, kısa bir zaman öncesinde yapmış olduğu açıklamada yapay zekayı direkt olarak öne sürmek yerine başka bir yol tercih edeceğini açıklamıştı. Google, yapay zekayı hizmetlerine entegre edeceğini ifade etti. Şirket, bu şekilde ayı anda milyonlarca kullanıcısının yapay zekadan faydalanmasını sağlamak istemekte.

Google, Dokümanlar, Gmail, E-Tablolar, Chat ile Slaytlar uygulamalarına Bard adlı yapay zekayı eklemiş oldu. Artık bu sayede Google iş hizmetlerinin kullanıcıları, birçok farklı alanda yapay zeka destekli hizmet almış olacak. Bu hizmetlerden yararlanan insanlar için yapay zeka destekli çalışmalar olcak.

YAPAY ZEKA DESTEKLİ ÇALIŞMA ALANLARI

Konuya dair detaylar vermek gerekirse, Google Dokümanlar kullanıcılar, makale yazısı yazarken veya özetleme de yaparken yapay zeka desteği Bard’dan faydalanmış olacaklar. Yahut Slaytları kullanan birisi de, daha iyi sunum yapmak adına ses, video, görüntü eklerken özgün içerikler sunmak isterse de yapay zeka desteğinden faydalanmış olacak. Bütün bu özellikler dışında da Google, iş programlarında şu özellikleri ekleyecek.

BİRÇOK YENİ ÖZELLİK

  • Gmail üstünden e-posta gönderimi yaparken taslak durumuna getirme, yanıt verme, özetleme ve öncelikli yapmak
  • Google Dokümanlarda yapay zekayla yazılar düzenleme ve metin oluşturabilme
  • Slaytlar için de özgün görüntü ve ses ile video oluşturma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.