Sele Kapılan Adama Yardım Edeceğine Öyle Bir Şey Yaptı Ki… Görenleri Şoke Eden Olay: İnsanlık Ölmüş!.

Deprem felaket ile sarsılan iki şehri şimdi de sel vurdu. Pek çok ölünün olduğu afette yaşanan bir olaysa herkesi üzecek cinsten. Sel felaketi ve yaşananlar ile alakalı tüm bilgiler haberimizde…

Şanlıurfa ve Adıyaman, 6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından şimdi de sel felaketiyle karşı karşıya. Bölgeden gelen görüntüler, selin yıkıcı etkisini gözler önüne seriyor. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, ölü sayısı her geçen gün artıyor.

Şanlıurfa ve Adıyaman yakın zamanda meydana gelen yıkıcı depremden sonra sel felaketi ile sarsıldı. Devam eden arama ve kurtarma çabalarına rağmen, ölü sayısı çoktan 10'a yükseldi. Selin olduğu yerlerde kayıp vatandaşların da olduğu ifade edildi. Daha da kötüsü, selin ortasında kalan bir vatandaşın hayata tutunma çabası ve o anlarda yaşananlar herkesi üzdü.

DEPREMİN YARALARI SARILMADAN İKİNCİ FELAKET

Sel felaketi, Balıklı Göl'ün taşmasıyla birlikte adeta büyük bir yıkıma neden oldu. Arabalar göle dönen yolların üstünde yuvarlandı. Acil servislerin yoğun bakımları bile sel felaketinden nasibini aldı. Felaketin ardından zaten depremde yara alana Adıyaman ve Şanlıurfa halkı, bu seferde sele karşı zorlu bir mücadele vermeye başladı. Yetkililer yaptıkları açıklamalarda felakette pek çok ölü, yaralı ve kayıp olduğunu dile getirdiler.

AFAD, jandarma, itfaiye ve polis ekipleri, sel sularının bastığı sokaklara botlarla girerek, mahallelerdeki vatandaşların tahliyesi için yoğun çaba harcıyorlar. Kurtarma çalışmaları gün boyu devam etti. Sel felaketi konuşulurken ortaya çıkan bir video infiale yol açtı. İşte o videonun detayları.

İNSANLIK ÖLMÜŞ DEDİRTEN OLAY!

Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi sırasında sosyal medyada hızla yayılan bir video, tepkilere neden oldu. Görüntülerde, sel sularının ortasında kalan bir vatandaşın elini kaldırarak yardım istemesine rağmen, yanındaki kişinin elini tutmaması ve videoya çekmeye devam etmesi, büyük bir infiale neden oldu.

Paylaşılan videonun altına çok sayıda eleştirel yorum yapıldı. Bazı yorumlarda “bunu yapana insan olamaz” denildi. Kimileri ise “insanlık ölmüş” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.