Deprem sonrası bungalov evlere ilgi arttı! 6.500 TL'den başlıyor! Bungalovlar depreme ne kadar dayanıklı?

Deprem sonrası bungalov evlere ilgi arttı! 6.500 TL'den başlıyor! Bungalovlar depreme ne kadar dayanıklı?
Büyük depremin olduğu şehirlerden Elazığ’da vatandaşlar bu güvenli evlere akın etti. Bu bungalov evler hem ekonomik hem de güvenli. Peki fiyatları ne kadar? Ne vadediyor!

Elazığ halkı üzerinde kalıcı bir etki bırakan depremler, artık daha güvenli ve emniyetli barınma seçeneklerini ortaya çıkardı.  Fabrikanın sunduğu bungalov evler ekonomik olmasının yanı sıra site sakinlerine güvenlik ve rahatlık duygusu da sağlıyor.

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin meydana geldiği 11 ilden biri olan Elazığ'da bungalov evlere ilgi arttı. Bu talebe karşılık olarak kurulduğu günden bu yana minimalist bungalov evler üreten fabrika, Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından şimdi de daha büyük bungalov evler üretmeye başladı.

DEPREME DAYANIKLI EVLER NE KADAR?

Firma sahibi Arda Koyuncu, vatandaşların istekleri doğrultusunda metrekaresi 6 buçuk bin liradan başlayan 3+1 ve 4+1 bungalov evler tasarladıklarını belirtti. Deprem sonrası vatandaşların betonarme yapılara bakış açılarının değiştiğini ve bunun sonucunda daha büyük evler yapmaya başladıklarını sözlerine ekledi.

Koyuncu: "Şu anda vatandaşlarımızın artan taleplerini karşılamakta zorlanıyoruz. Deprem öncesinde minimal bungalov talebi çok fazlaydı. Ancak deprem vatandaşımızın bakış açısını betonarmeden uzaklaştırdı. 3+1 ve 4+1 konutların yapılması girişimine başladık. Bu konutları deprem bölgesine göndermek öncelikli odak noktamız. Türkiye'nin her yerine bu konutları ulaştırmakla birlikte illere de yardım ulaştırmak temel önceliğimiz. Bu bungalov evleri bir ay içinde tasarlayıp teslim edebilme yeteneğimizle gurur duyuyoruz." dedi.

DEPREMDE YIKILMASI GİBİ BİR DURUM YOK

Şehirde bungalov evler üreten Arda Koyuncu çözüm yolları aradıklarını ve üretime devam ettiklerini dile getirdi ve “6 Şubat'ta Yüzyılın Felaketi meydana geldi ve sayısız can kaybıyla sonuçlandı. Kalbimiz hayatını kaybedenlerle birlikte, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Firma olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin eşsiz iklim koşullarına dayanıklı olarak tasarlanmış en kaliteli bungalov evleri üretmekten gurur duyuyoruz. Bungalovlarımız karbon EPS ve taş yünü izolasyonu kullanılarak inşa edilmiş olup, kullandığımız karkas malzemesi sarı tentedir. Deprem sonrasında bungalov evlerimize olan talep oldukça arttı. Bu trajediden etkilenenler için güvenli ve konforlu barınma çözümleri sağlamaya kararlıyız.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.