Gaziantep'te Tapu Sorgulama ve Başvurusu! Aman O Adrese Dikkat! Resmi Yer Açıklandı...

Gaziantep'te Tapu Sorgulama ve Başvurusu! Aman O Adrese Dikkat! Resmi Yer Açıklandı...
Tapu başvuru işlemleri son günlerde yoğunluğun yeni adresi oldu. Bir yandan da işlemi yapanlar da sonuçlar için arama yapmaktalar. Tapu başvuru işlemlerinin detayları!

Yaz aylarına az bir zaman kalmışken gayrimenkul sektörü tekrardan hareketli günler yaşamaya başladı. Özellikle mart ayının il günlerinden bu yana internet üstünde tapu sorgulamaları artmış durumda.

Tapu başvuru işlemleri ile tapu bilgilerini sorgulamak isteyenler de araştırmalara yoğun bir şekilde devam etmekte. Son günlerde yoğunluk meydana gelen tapu işlemleri ile alakalı olarak bilinmesi gerekenler yeniden gündemde yer aldı.

TAPU İŞLEMLERİ İÇİN YOĞUNLUK

Tapu başvuruları için yoğunluk devam ediyor. Özellikle hisseli tapuya sahip olanlar başvuru yapmak adına detayları merak etmekte. ‘Tapu başvuru sorgulaması nasıl yapılır?’ sorusu ile ayrıntıları öğrenmek isteyenler için dijital hizmetler ön plana çıkmakta.

TAPU İŞLEMLERİNDE İKİ FARKLI YÖNTEM BULUNMKATA

Bahar aylarının gelmiş olmasıyla beraber gayrimenkul sektöründe hareketli günler başlamış durumda. Bu süre içinde vatandaşların gündemini meşgul eden konulardan biri de tapu başvurusu oldu. Tapu başvurusu yapmak isteyenler için iki değişik yöntem bulunmakta. Tapu başvurularının hem telefon ile hem de internet üstünden yapılma imkanı var.

ALO 181 HATT ÜZERİNDEN RANDEVU ALMAK MÜMKÜN

Bu çerçevede telefon ile tapu başvurusunda bulunmak isteyenler Alo 181 çağrı merkezini arayarak işlem için randevu alabilir. Online randevu ile internet sitesine giriş yapmış olanlar bu sayfa üzerinden tapu başvurusu yapabilir. Online randevu almak isteyenler de diğer seçenek olarak web-tabu internet sitesi üzerinden doğrudan başvuru yapma imkanları yok değil.

TAPU PARSEL SORGULAMA HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Son zamanlarda tapu işlemleriyle alakalı araştırmalar hız kesmeden devam etmekte. Özellikle havaların iyileşmesi ile gayrimenkul sektöründe hareketlenme meydana geldi. Tapu için başvurular da artmış durumda. Vatandaşların yoğunluk yaşadığı diğer konu tapu işlemlerinin sorgulanması olmuş oldu. Tapu için parsel sorgulamanın nasıl yapılacağını merak eden vatandaşlar https:/parselsorgu.tkgm.gov.tr adresi üstünden il, ilçe, mahalle, ada ya da parsel numarası ile parsel sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.