Akbanklılara “Migros” müjdesi: Tam 300 TL indirim kazanma fırsatını sakın kaçırmayın!

Akbanklılara “Migros” müjdesi: Tam 300 TL indirim kazanma fırsatını sakın kaçırmayın!
Akbank büyük bir kampanyaya imza attı, alışverişte de müşterilerinin yanında olduğunu ispatladı! Akbank, Migros Sanal Market uygulaması için, müşterilerine tam 300 TL değerinde indirim fırsatı sağlıyor! İşte Akbank Migros Sanal Market kampanyasına dair bilmeniz gereken her şey…

Bankaların kampanya ve indirim yarışları, en çok müşterilerin işine yarıyor! Yılın belli dönemlerinde beli ihtiyaçlar için duyurulan kampanyalar sayesinde çok sayıda vatandaş tasarruf gerçekleştirebiliyor. Bu indirimlerden biri de Akbank’tan geldi. Akbank, Migros Sana Market kampanyasını duyurdu!

Akbank, müşterileri için yeni kampanyalar ve indirimler yapmaya devam ediyor. Akbank’ın son kampanyası, Migros Sanal Market alışverişleri için duyuruldu. Bu kampanyaya göre müşteriler, Migros Sanal Market’ten yapacakları alışverişte 300 TL değerinde indirimden faydalanabilirler. İşte, Akbank Migros Sanal Market kampanyası için tüm detaylar…

AKBANKLILAR, MİGROS SANAL MARKET KAMPANYAS

I İLE 300 TL İNDİRİMDEN FAYDALANABİLİRLER!

Akbank’ın Migros Sanal Market kampanyası ile, Akbanklılar Migros Sanal Market’ten yapacakları alışverişte 300 TL değerinde indirim kazanabilirler. Bu fırsattan faydalanmak için Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olmak yeterli. Hali hazırda Akbank müşterisiyseniz veya mobil kanallar dışında yeni müşteri olduysanız bu kampanyadan faydalanamazsınız.

Kampanya için son tarih 30 Nisan 2023 olarak belirtildi. Bu tarihten önce Akbank’a müşteri olmanız ve Migros Sanal Market’ten 1500 liralık alışveriş yapmanız gerekiyor. 1500 lira ve üstü alışverişlerde, yeni Akbanklı müşteriler için 300 TL indirim tanımlanıyor.

AKBANK MİGROS SANAL MARKET KAMPANYASINA BU ŞEKİLDE KATILIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ

Akbank’ın duyurduğu Migros Sanal Market kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin, “1007MIGROS3” davet kodu ile Akbank Mobil üzerinden Akbank müşterisi olması gerekiyor. Bu davet koduyla ilk kez Akbanklı olan kişiler, 1500 lira ve üzeri Migros Sanal Market harcamalarında 300 TL indirim kazanabilirler ve mevcut kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilirler.

Kampanya, tek seferde geçerlidir ve bölünmesi mümkün değildir. Akbank Migros Sanal Market kampanyası 13 Mart – 30 Nisan 2023 tarihleri için geçerli olacak. İndirimden faydalanmak için 30 Nisan’a kadar Akbanklı olunması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.