Apple Kullanıcıları İçin Yeni Detaylar! İOS 16.4 Sürümü İle 5G Desteği Yolda!

Apple Kullanıcıları İçin Yeni Detaylar! İOS 16.4 Sürümü İle 5G Desteği Yolda!
Beta sürecinden ne zaman çıkacağı oldukça merak edilen İOS 16.4 sürümü için yeni ayrıntılar gündeme geldi. İOS 16.4 sürümü hakkında merak edilenler! İşte detaylar...

Bir zaman öncesinde beta sürümü ile iPhone kullanıcıların karşısına çıkmış olan İOS 16.4 kararlı sürümü ile dikkatleri üzerine çekecek kimi özellikler sunmuş olacak. Bu durumda da güncellemenin ne zaman sunulacağı da merak edilmekte. Türkiye için 5G desteğinin açılacağı ifade edilen İOS 16.4 sürümü içinde daha çok emoji kullanımı olacak. İşte detaylar!

BİRÇOK YENİ ÖZELLİK

Analistlere göre İOS 16.4’ün üçüncü geliştirici ve genel beta sürümünden sonra bu hafta dördüncü beta yayınlanmış olacak. Mart ayının ilerleyen zamanlarından kararlı sürümünü sunması beklenmekte olan Apple’ın, bu güncellemede sunacakları içinde Ana Ekran web uygulamalarının HTML5 standart Web Push API aracılığı ile, rozetler de dahil olmak üzere ilk defa anlık olarak bildirimler için erişim sağlanmış olacak.

5G BAĞLANTISI DİKKAT ÇEKTİ

Yeni gelecek olan emojilerin İOS 16.4 ile İPhone kullanıcılarına ulaşması da beklentiler arasında oldu. Titreyen yüz, kaz ile sümbül gibi emojilerin ilave edileceği sürümde en dikkatleri üzerine çeke ayrıntı ise 5G özelliğinin Türkiye’de de açılacak olması oldu. Fakat maalesef ki 5G bağlantı henüz yayın olmadığından dolayı tüm herkes için kullanıma açık olamayacak. Sadece 5G kapsama alanından olan bölgelerde bu bağlantı iPhone kullanan kimseler için sunulmuş olunacak.

ANLIK BİLDİRİMLER AÇILACAK

Ülkedeki iPhone kullanıcılarına 5G desteği sunulmasına ilave olarak da HomeKit aksesuarlarını kullanma tecrübesi, 31 tane yeni emoji, Apple Music için de profil düğmesi, Ayarlar ile Kısayollar’daki birtakım yenilikler ile Apple ürünleri adına kullanıcı kılavuzlarının güncellemesi, Safari için anlık bildirimlerin açılacak olması, Podcast için de yenlikler ve üçüncü taraf internet tarayıcılarının ana ekranda yer alması benzeri özellikler de yolda bulunmaktadır.

Yeni özellikler ülkedeki iPhone kullanıcıları için gelecek. Birçok yeni emoji ile 5G bağlantısı kullanıcıların deneyimine sunulmuş olacak. Ve diğer birçok değişim de beraberinde gelmiş olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.