TOGG İçin Ön Siparişler Başlıyor! İşte Ön Sipariş İşlemlerine Dair Tüm Detaylar!

TOGG İçin Ön Siparişler Başlıyor! İşte Ön Sipariş İşlemlerine Dair Tüm Detaylar!
Dün TOGG’a ait ön sipariş tarihleri ve TOGG’a ait fiyatlar açıklandı. Birçok kişi TOGG ile ilgili ön sipariş verme sürecinin nasıl yapılacağına dair araştırmalar yapmaya başladı. İşte detaylar...

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG, bu ay ön sipariş sürecini başlatıyor. Dün TOGG’a ait fiyatlar vatandaşlar ile paylaşıldı. TOGG için ön sipariş işlemlerinin ise, 16 Mart ile 27 Mart tarihleri arasında yapılacağı bildirildi. TOGG T10X için ön siparişlerin nasıl yapılacağı ise, yapılan açıklamaların ardından en çok aratılan konu başlıkları arasında yer aldı.

TOGG T10X modelinin ön siparişi için togg.com.tr internet adresi ziyaret edilebilineceği gibi Trumore uygulaması üzerinden de ön sipariş işlemlerinin yapılabildiği açıklandı. Trumore uygulaması; App Store, Google Play ya da App Gallery üzerinden kolaylıkla akıllı cihazlara indirilebilmektedir.

HESAP OLUŞTURUN SİPARİŞİNİZİ VERİN

App Store, Google Play ya da App Gallery üzerinden kolay bir şekilde akıllı cihazlara indirilebilen Trumore uygulamasında ya da TOGG’a ait resmi internet sitesi üzerinden ilk olarak Tru.ID oluşturularak kayıt işlemlerinin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Her bir kullanıcı, nakit ya da kredi kartı ile oluşturulan cüzdanlarına 60 bin TL ön ödeme yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanabiliyor. Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi akıllı cihazlarını modelinden rengine konfigüre edebilecek. 28 Mart günü noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş sistemi ile de ön sipariş sahipleri belirlenecek.

TOGG FİYATLARI AÇIKLANDI

TOGG’un planlanan Takvim süreci yaşanan deprem felaketleri nedeniyle bir süre ertelenmişti. Birçok kişinin merakla beklediği konular arasında, TOGG’a ait fiyat skalası yer alıyordu. Ön sipariş vermek isteyen birçok kişi, yerli ve milli otomobilimizin başlangıç fiyatlarını merakla bekliyordu. Dün yapılan açıklamalarda TOGG’a ait fiyatlar vatandaşlara duyuruldu. Yapılan açıklamalara göre, yerli otomobilin menziline göre farklı fiyatların yer aldığı görüldü. Buna göre, TOGG T10X’in fiyatları şu şekilde duyuruldu;

  • TOGG V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL
  • TOGG V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL
  • TOGG V3 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.