GAZİANTEP'TE DEPREM! MARAŞ, ANTEPİ 4.9 büyüklüğündeki DEPREMLE SARSIYOR! 14 Mart'ta meydana gelen depremler! - Artçı depremlerin büyüklükleri...

GAZİANTEP'TE DEPREM! MARAŞ, ANTEPİ 4.9 büyüklüğündeki DEPREMLE SARSIYOR! 14 Mart'ta meydana gelen depremler! - Artçı depremlerin büyüklükleri...
Sofalaca-Şehitkamil Gaziantep dışmerkezli yerel saat ile 04:17'de oldukça şiddetli bir deprem meydana gelmişti. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleride dahil iki büyük depremin ardından ülke çapında artçı sarsıntılar devam ediyor. Merkez üssü Sofalaca-Şehitkamil Gaziantep dahil 11 ilde daha yıkıcı etkilere sebep olan depremler, fay hatlarında yeni hareketlenmelere sebep olurken bugün Gaziantep'te meydana gelen depremler araştırılıyor.

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 5.34 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi. 4.9 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş'ın yanı sıra Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Osmaniye, Adana, Hatay ve Kayseri'de de hissedildi. Öte yandan Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.9 olarak kayıtlara geçti.

Öte yandan Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.9 olarak rapor etti.

AFAD'DAN AÇIKLAMA GELDİ
Çağlayancerit ilçesindeki deprem sonrası AFAD'ın resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Kahramanmaraş ilimizin Çağlayancerit ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

SON DEPREMLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.