Survivor’da Birleşme Zamanı Belli Oldu! Parti Öncesi 1 Kişiye Çok Yazık Olacak! Partideki Sürpriz Ne?

Survivor’da Birleşme Zamanı Belli Oldu! Parti Öncesi 1 Kişiye Çok Yazık Olacak! Partideki Sürpriz Ne?
TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor'da Birleşme Partisi heyecanı başladı. Partinin hangi gün olacağı açıklandı. Peki Acun parti hakkında hangi bilgileri verdi?

Hayranlarını merakla beklediği bir televizyon programı olan Survivor, her yıl TV8'de yayınlanmaktadır. Yarışma bu yıl “Ünlüler Gönüllüleri” formatında sunuluyor. Yarışma büyük finaline yaklaşırken, izleyiciler birleşme partisini hevesle bekliyor. Birleşme Partisi'nin ardından ünlüler ve gönüllüler şampiyonluk için bireysel olarak yarışacak. Herkesin aklındaki soru takımlar ne zaman birleşecek? Birleşme partisini kimler merak ediyor gelin yakından bakalım.

ACUN’DAN BİRLEŞME PARTİSİ AÇIKLAMASI

Survivor’da Birleşme Partisi'nin ardından ünlüler ve gönüllülerin bireysel olarak yarışacağı yarışma heyecanına yeni bir boyut kazandıracak. Ancak herkesin aklındaki soru, takımların ne zaman birleşeceği? Bu sorunun cevabını son konseyde Acun Ilıcalı açıkladı. Ilıcalı yaptığı açıklama ile birleşme partisi ile alakalı tüm sorulara açıklık getirdi. Ama Acun’un yarışmalara bir de kötü haber oldu. İşte son konseyde konuşulanlar ve birleşme partisi hakkında bilinmesi gerekenler…

Survivor 2023 birleşme partisinin tarihi tartışma konusu oldu. Ancak Acun Ilıcalı nihayet konsey toplantısında birleşme partisinin tarihini açıkladı. Ilıcalı, üç yarışmacının daha partiden önce eleneceğinden bahsetti. Yarışmanın kalan bölümünde takımların birleşip birleşemeyeceği henüz netlik kazanmadı.

ELEMELER HIZLANACAK!

Acun Ilıcalı, son konsey toplantısında Survivor için merakla beklenen birleşme partisinin sadece iki hafta sonra gerçekleşeceğini duyurdu. Özellikle, partinin 26 Mart'ta planlandığını belirtti. Ancak Ilıcalı, grupla bazı talihsiz haberleri de paylaştı. Hızlandırılmış eleme nedeniyle, daha önce duyurulan iki yarışmacı yerine üç yarışmacı yarışmadan ayrılacak.

Ilıcalı, elemenin birleşmeden sadece bir gün önce gerçekleşeceğini, yarışmaya ara verildiği için üç kişinin eleneceğini, ek elemenin yarışmaya faydalı olacağını ve son vedanın çok hüzünlü olacağını dile getirdi.

Survivor yarışmacıları tarafından Acun Ilıcalı'nın açıklaması hem heyecan hem de hayal kırıklığı ile karşılandı. Survivor hayranları yaklaşmakta olan birleşme partisini hevesle bekliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.