The Last Of Us İkinci Sezonu İle Gündeme Geldi! Diziyi Sevenler Yayın Tarihi İçin Büyük Bir Heyecan İçinde!

The Last Of Us İkinci Sezonu İle Gündeme Geldi! Diziyi Sevenler Yayın Tarihi İçin Büyük Bir Heyecan İçinde!
Milyonlarca kişiyi ekrana kitleyen ve her yeni bölümü ile nefes kesen The Last of Us, yayınlanması planlanmakta olan yeni sezonu ile gündeme geldi! İşte detaylar...

Her saniyesi gerilim ve heyecan dolu olan hayatta kalma oyunu ile minyonların gönlüne taht kurmuş olan The Last of Us, dijital platformlara uyarlanan dizisi ile oldukça büyük bir beğeni toplamış oldu. Kaliteli ve aynı zamanda samimi olan oyunculuk, dikkatleri çeken doğası ve oldukça başarılı olan sahneleri ile kısa bir süre için de adından söz ettirmeyi başardı. Oyunun da yayınlanması ile işi kolaylaşmış olan dizi sezon finali için düğmeye bastı.

BİR SALGIN HASTALIK KONUSU İŞLENMEKTE

Her hafta düzenli olarak dijital platformda yayın yapan ve aynı zamanda son derece geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Last of Us’un çekimleri 2022 Haziran’da sona erdi. Play Station oyunu olarak kendisini sevdiren ve aynı zamanda dijital platformlara dizi olarak evrilmiş olan Last of Us, dünyada yaşanan büyük bir salgın hastalığını konu edinmekte. Konusu ve kaliteli sahnelerinden dolayı çok yoğun bir ilginin muhatabı olan dizi yeni sezon çalışmaları devam ettiği öğrenilmiş olundu. Temmuz 2021’de ilk çekimler için start veren dizi Haziran 2022 zamanında sona eren dizinin kısa süre içinde ikinci sezon ile sahalara geri dönmesi beklenmekte.

YAYIN TARİHİ MERAK EDİLİYOR

Dizinin yayın tarihi şu an için belirsizliği korumakta. The Last of Us yeni sezon veya ikinci sezona dair bir bilgi henüz gündeme gelmedi. HBO Max’te yayımlanan ülkemizde ise BluTV’de yayım yapan diziyle alakalı olarak yeni sezonuna dair herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmış olmasa da 2024 senesinin ilk üç ayı içinde hayranları ile buluşması beklentiler arasında oldu.

BİRİNCİ BÖLÜMLE BAŞLANGIÇ YAPILACAK

The Last of Us birinci sezonda yayımlanmış olan 9 bölümden sonra sezon finali yapacak. Dizinin 10.bölümü ekranlarda seyirci ile buluşmayacak. Gelecek sene yayımlanması beklenen yeni sezonda birinci bölümle başlangıç yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.