Şok Market Alışverişlerinde Herkese Karşılıksız 40 TL Destek! Son Tarih...

Şok Market Alışverişlerinde Herkese Karşılıksız 40 TL Destek! Son Tarih...
Tüketiciler tarafından en çok tercih edilen zincir marketler arasında ilk sırada yer alan Şok Market, müşterilerine yeni bir kampanya sunuyor. Kampanya ile 40 TL kazanma şansı yakalanıyor. İşte detaylar...

Artan gıda fiyatları ve diğer kalemler de meydana gelen artışlar, insanların market konusunda seçici olmasına neden oldu. Tüketiciler tarafından en çok tercih edilen zincir marketler arasında yer alan şok market, günlük ve haftalık olarak yaptığı indirimler ile tüketicilere uygun fiyatlı ürünleri sunmaya devam ediyor.

Şok Market zincirleri, hemen hemen her ilçede bulunduğu gibi artık her mahallede de tüketicilere hizmet vermeye başladı. Ürünlerde gerçekleştirdiği indirimlerin yanı sıra Şok Market, İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sayesinde de müşterilerine farklı kampanyalar sunmaya devam ediyor.

ŞOK MARKET İŞ BANKASI İLE ANLAŞTI

En çok tercih edilen zincir market, Türkiye’nin bankası İş Bankası ile anlaşma sağladı ve müşterilerine bir kampanya sundu. Şok Market ile İş Bankası arasında imzalanan anlaşma ile Şok Market’lerken tek seferde yapılacak 400 liralık ve üzeri ilk market alışverişinde 40 TL maxi puan kazanma şansı yakalanıyor. Kampanyaya katılmak için 11 Mart ile 10 Nisan 2023 tarihleri arasında maksimum kart ile şok marketlerden alışveriş yapılması gerekiyor. Düzenlenen kampanya sadece İş Bankası müşterilerine ve maksimum kart sahibi olan kişilere sunuluyor.

KATILIM ÇOK KOLAY

Şok Market ve İş Bankası tarafından düzenlenen kampanyaya katılmak için Maximum Mobile ya da İşCep uygulaması ile kampanyalar bölümünde yer alan ilgili kampanyaya ait ‘katıl’ butonunu kullanılması yeterlidir. Kampanya dahilinde olan kartlar arasında; İş Bank Maximum, Maximiles ve Privia bireysel kartları yer alıyor. Aynı zamanda; bankamatik kartları ve Maxipara kartları da Şok şubeleri ya da CepteŞok mobil uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek. Kart kullanımları ile yapılan alışverişlerden kazanılan maxi puanlar, 14 Nisan 2023 tarihinde, en son alışveriş için kullanılan karta yüklenecektir. Maxi puanların son kullanım tarihi ise, 31 Mayıs 2023 olarak belirlendi. Maxi puanlar, sadece Şok Market’lerden yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.