Bu Filmin Çekildiği Mekan Aklınızı Alacak! Fragmanı İzleyenler Şoke Oldu! The Challenge Seviyeyi Arşa Çıkardı…

Bu Filmin Çekildiği Mekan Aklınızı Alacak! Fragmanı İzleyenler Şoke Oldu! The Challenge Seviyeyi Arşa Çıkardı…
Gelecek ay vizyona girmesi planlanan "The Challenge", izleyenleri hayran bırakacak bir sinema başyapıtı olmayı vaat ediyor. Bu film bambaşka. Daha önce böylesi yapılmadı…

Uzaydan görüntülerinde olduğu ilk uzun metrajlı film olan "The Challenge"ın merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Bu sinema tarihinde çığır açan film, çekim yerlerinden biri olarak uzayı öne çıkarıyor ve bu mekanla beraber hikayeye benzersiz ve büyüleyici bir unsur ekliyor. Peki "The Challenge"ın konusu nedir? Uzay görüntülerinin yenilikçi kullanımı ve en son teknolojisiyle "The Challenge" sinema dünyasında oyunun kurallarını değiştireceği kesin. Şimdi detaylara geçelim.

FİLMDE GERÇEK BİR KOZMONOT ROL ALDI

Film, Uzay İstasyonu'na bir göreve çıkan cerrah Zhenya'nın hikayesi etrafında dönüyor. Ancak bu görev uzayda mahsur kalan ve Dünya'ya geri dönemeyen hasta bir kozmonotun hayatını kurtarmak gibi göz korkutucu bir görevle karşı karşıya kalınca dramatik bir hal alır. Yetenekli Rus aktris Yulia Peresild, Zhenya karakterine hayat veriyor ve izleyicileri büyüleyici bir performans sergiliyor. Bu arada, gerçek bir kozmonot olan Oleg Novitskiy, hasta rolünü üstlenerek filmin hikayesine özgün bir dokunuş katıyor.

NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK

"The Challenge", Yellow, Black and White stüdyosu, Rusya'nın uzay ajansı Roscosmos ve devlet kontrolündeki Channel One Russia TV kanalı tarafından sizlere sunulan yüksek bütçeli bir yapım. Film Rusya'da tamamlandı ve Nisan ayında vizyona girecek. Filmin Rusya dışında gösterilip gösterilmeyeceği kesinlik kazanmazken, yapımcılar izleyicilerin bu heyecanlı macerayı yaşaması gerektiğini dile getirdiler.

İlk olarak 2020'nin sonlarında duyurulan The Challenge, Ekim 2021'de tamamlanan çekim sürecinde 30 saatlik çekimin ardından kısa süre önce yeniden ilgi odağı haline geldi. The Challenge'ın fragmanı, Dünya'nın uzaydan hayranlık uyandıran manzaralarını sergileyen, yakalanan inanılmaz görüntülere bir bakış sunuyor. ISS'nin içinde çekilen görüntüler gerçekten nefes kesici ve gezegenimize daha önce çok az kişinin gördüğü benzersiz bir bakış açısı sunuyor. Çarpıcı görselleri ve çığır açan teknolojisiyle izleyicileri büyüleyeceği ve yeni nesil uzay meraklılarına ilham vereceği kesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.