Cinsel Sorunlardan Kaçmayın! Bu Yöntemlerle Cinsel Gücünüzü En Yüksek Seviyeye Çıkaracaksınız! 30 Dakika Üstü…

Cinsel Sorunlardan Kaçmayın! Bu Yöntemlerle Cinsel Gücünüzü En Yüksek Seviyeye Çıkaracaksınız! 30 Dakika Üstü…
Sağlık ve psikolojiyi olumsuz olarak etkileyen cinsel sorunları bu yöntemlerle aşabilirsiniz. Erken boşalmadan kurtulmak artık çok da zor değil. İşte cinsel hayatınızı yoluna koyacak yöntemler. İşte detaylar...

Cinsel sorunların hem fiziksel hem de psikolojik sağlığı etkileyebileceği için dikkatle ele alınması önemlidir. Erken boşalma ve cinsel gücün azalması gibi yaygın sorunlar etkili çözümler gerektirir. İlaçlar kullanılabildiği gibi yan etkileri de olabilmektedir. Bilimsel bir inceleme, erkeklerin Viagra gibi erektil disfonksiyon ilaçlarına ihtiyaç duymadan seks sırasında daha uzun süre dayanmasına yardımcı olabilecek farklı teknikleri araştırdı. İşte o yöntemler…

50 SANİYEDEN 30 DAKİKAYA

Bilim insanları çalışma, psikolojik sorunlar, azalan benlik saygısı, kaygılanma, düşürülmüş libido ve zayıf kişiler arası ilişkiler gibi çeşitli zararlı sağlık durumlarıyla bağlantılı olan erken boşalma sorunu yaşayan erkekleri inceledi. Araştırmacılar, erkeklerin yatakta daha uzun süre dayanmasına yardımcı olabilecek stratejileri belirlemek için 18 ila 45 yaşları arasındaki 3.485 erkeğin dahil olduğu 54 çalışmayı analiz etti. Aktif grup, çalışmanın sonunda aktif olmayan gruba göre performansını 50 saniyeden 30 dakikanın üzerine çıkardı.

Bu analizin sonucunu değerlendiren bilim insanları erkeklerin yatak odalarında daha uzun dayanmalarına destek olacak stratejilerin, eşleri ile ilişki ve özgüvenlerini geliştirmeye yardımcı olabileceğini dile getirdi.

HANGİ YÖNTEMLER KULLANILABİLİR

Cinsel performansı artıran ve olumlu sonuçlar gösteren bir teknik, erkeklerin boşalmalarını önlemek için penislerinin başını sıktığı "sık-duraklat" tekniğiydi. Başka bir çalışma, 12 hafta boyunca yoga yapmanın cinsel dayanıklılığı üç kattan fazla artırdığını, ortalama 26 saniyeden neredeyse bir buçuk dakikaya çıktığını gösterdi.

Araştırmacılar ayrıca pelvik taban egzersizlerinin erkeklerin yatakta daha uzun süre dayanmasına yardımcı olabileceğini de gösterdi.

Çalışma, fiziksel aktivitenin erkeklerin cinsel performansını iyileştirmek için potansiyel bir terapi olabileceği sonucuna vardı, ancak bu bulguları doğrulamak için daha fazla araştırmaya ihtiyaç var. Genel olarak, fiziksel zindeliği geliştiren stratejiler aynı zamanda cinsel performansı da iyileştirebilir ve ilişkilerde güven ve benlik saygısını artırabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.