Bir Gün Önce 30 Milyon Sahibiydi! 6 Şubat Günü İse Her Şeyini Kaybetti!

Bir Gün Önce 30 Milyon Sahibiydi! 6 Şubat Günü İse Her Şeyini Kaybetti!
Kahramanmaraş depremleri milyonlarca kişinin büyük kayıplar yaşamasına neden oldu. Birçok kişi ailesini, sevdiklerini, evini, işini ve tüm birikimini meydana gelen iki büyük deprem felaketinde kaybetti. İşte detaylar...

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş depremleri, on bir ilde büyük yıkımlara neden oldu. Depremlerin etkili olduğu illerde vatandaşlar neredeyse her şeyini kaybetti. Milyonlarca kişiyi etkileyen deprem felaketi, kırk beş binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu.

Kahramanmaraş’ta depremlerin etkili olduğu illerden biri de Adıyaman’dı. Meydana gelen depremler Adıyaman’da da büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. Adıyaman’da oto galericilik yapan Sercan Sevim, deprem nedeniyle annesini babasını ve on üç yakınını kaybetti. Oto galerici Sercan Sevim aynı zamanda tüm birikimini de meydana gelen depremde kaybetti.

SABAH HİÇBİR ŞEYİ YOKTU

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Adıyaman’da oto galericilik yapan Sercan Sevim, deprem nedeni ile annesi Fatma Hanım Sevim ve babası Mehmet Sevim ile birlikte on üç yakınını kaybettiğini belirtti. Sercan Sevim, Sabah Gazetesi’ne Depremde yaşadıklarını anlattı. Sercan Sevim yaptığı açıklamalarda şu ifadelerine yer verdi; ‘’30 milyon liralık adamdım. Sabah kalktım eksi 3 milyon liralık adam oldum. Çünkü, 3 milyon lira borcum vardı. İş yerimin bulunduğu Zümrüt Apartmanı'nda iki dairem vardı. Galeride altı adet son model lüks araç ile sekiz tane motosikletim vardı. Apartman yıkıldı.’’

TÜM BİRİKİMİ YOK OLDU

Depremin etkili olduğu ve büyük yıkımlara neden olduğu Adıyaman’da oto galeri sahibi olan Sercan Sevim, depreme dair yaşadıklarını anlatırken şu ifadelere de yer verdi; ‘’Araçların hepsi enkaz altında kaldı, hurdaya döndü bizim oturduğumuz ev yıkılmadı. Allah bundan sonra bir daha yaşatmasın. Canımız gitti, malımızın peşine düştük. Kuldan değil Allah’tan geldi. Anne ve babamın cenazelerini bulduğumuza sevinir olduk.’’ Sercan Sevim’in depreme dair anlattıklarının yanı sıra, deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımızın birçoğu da aynı mağduriyetleri ve acıları yaşıyor. Depremlerin üzerinde bir aydan fazla bir süre geçti ve depremzedelerin acı dolu hikayeleri gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.