Ak Parti Gaziantep'te istifa rüzgarı! Teke istifa etti, Özkeçeci bırakıyor mu?

Ak Parti Gaziantep'te istifa rüzgarı! Teke istifa etti, Özkeçeci bırakıyor mu?
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde Gaziantep’te istifa rüzgarı başladı. İlk istifa eden isim AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke oldu. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ın da bugün veya yarın istifa etmeleri bekleniyor. Ak Parti’den Milletvekili adayı olacak olan isimlerin istifaları ise bu hafta belli olacak.

Ak Parti Gaziantep’te ilk istifa eden isim Şahinbey İlçe başkanı Hasan Teke oldu. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeçi ve Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ın da istifa etmesi bekleniyor. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde Gaziantep’te ilk istifa eden isim Genel Merkezin onayı alan ve milletvekili aday adayı olacak olan Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli Hemşehrilerim, dava ve yol arkadaşlarım,
19 Aralık 2017'den beri büyük bir onurla ve şerefle yürütmüş olduğum Şahinbey İlçe Başkanlığı görevimden, Genel Merkezimizin de onayı ile bugün itibariyle Milletvekili aday adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım.
Görev sürem boyunca benden desteğini eksik etmeyen Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e, Milletvekillerimize, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na, Ana kademe, Meclis Üyeleri, Bölge ve mahalle Başkanlarına, Kadın Kollar Başkanımız Şükran Yılmaz’a ve ekibine, Gençlik Kollarına teşekkür ediyorum.
Bu güne kadar olduğu gibi liste durumu ne olursa olsun bundan sonra da davamız ve Cumhurbaşkanımızın elinin güçlenmesi,yükünün hafifletilmesi için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim.
Rabbim yâr ve yardımcımız olsun. Haklarınızı helal ediniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.