Whatsapp’ta Artık Sohbetler Daha Zengin! Uygulama 21 Yeni Emojiyi Bazı Kullanıcıların Deneyimine Sundu!

Whatsapp’ta Artık Sohbetler Daha Zengin! Uygulama 21 Yeni Emojiyi Bazı Kullanıcıların Deneyimine Sundu!
Dünyada oldukça yaygın olarak kullanılan WhatsApp değişimlere devam ediyor! Uygulamanın son beta sürümünde 21 tane yeni emoji geldi! İşte detaylar!

Çevrimiçi mesajlaşma uygulaması olarak kullanılmakta olan WhatsApp uygulamasının son Android beta sürümünde değişimler yaşandı. Android beta sürümü içine kullanıcılar için yeni emojiler geldi. Artık kullanıcılar 21 farklı emoji ile mesajlaşmayı zenginleştirmiş olacak. Bunun yanı sıra, yakın bir zamanda ise yeni gelmiş olan emojiler diğer bütün kullanıcıların deneyimine sunulmuş olacak. İşte yeni gelen emojiler hakkında merak edilenler!

BETA SÜRÜMÜ İÇİN YENİ EMOJİLER

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın ‘2.23.5.13’ numaralı olan Android beta sürümünde birtakım yenliklere gidildi. Artık kullanıcılar sohbet esnasında yeni emojiler kullanabilecek. Uygulama için şimdilik sadece belli kullanıcıların deneyimleyeceği birtakım yeni emojiler gelmiş oldu.

WhatsApp için 21 yeni emoji geldi. Var olan 8 emoji içinde birtakım yeniliklere gidildi. Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için gelen yeni emojiler içinden pembe, gri kalpler, açık mavi kalpler, zencefil, Wi-Fi, kaz, deniz anası, titreyen yüz ile titreyen el ve aynı zamanda dur işareti benzeri emojiler yer almış oldu.

KISA BİR SÜRE SONRA HERKES KULLANABİLECEK

WebTekno’dan alınan haberlere göre de emojiler kısa bir zaman içinde kullanıcıların deneyimine sunulacak. Anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın yeni emojilerini içine alan güncellemesi, uygulamanın sadece Android sürümü için yayımlanmış oldu. Beta programına dahil olan bir kullanıcı iseniz yeni güncellemeyi siz de Google Play Store üstünden indirip, yeni emojileri kullanmayı tecrübe edebilirsiniz.

BİRÇOK YENİ EMOJİ KULLANIMA AÇILDI

Unicode 15.0 kütüphanesine ait yeni emojileri bünyesinde barındıran güncellemenin ne zaman yayımlanacağı ise net bir şekilde açıklanmadı. Fakat eğer siz beta programına dahil olan bir kullanıcı iseniz emojileri kullanmaya başlama imkânınız vardır. Öte yandan ise geçtiğimiz zamanlarda bünyesinde bulunan durum özelliği için birçok güncelleme yapan uygulamada değişimler sürüyor. Şimdi de sohbet esnasında kullanıla emojiler için güncelleme gelmiş oldu. Ancak şu an sadece beta kullanıcıları bu durumu tecrübe edebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.