Twitter’da Yeni Dönem Başladı! Mavi Tikli Twitter Blue Artık Türkiye’de Kullanıma Açıldı! Peki Ücreti Ne Kadar?

Twitter’da Yeni Dönem Başladı! Mavi Tikli Twitter Blue Artık Türkiye’de Kullanıma Açıldı! Peki Ücreti Ne Kadar?
Twitter profilleri için mavi tik satışta. Birçok ülkede kullanıma açılan mavi tikli Twitter Blue aboneliği Türkiye’de de artık kullanıma açıldı. Mavi tikli aboneliğin ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Elon Musk sosyal medya platformu Twitter’ı satın aldıktan sonra şirketin finansal ve mavi açıdan güçlü olması adına kararlar aldı. Bu kapsamda aylık 8 dolara mavi tik sahibi olunabileceği bir Twitter Blue özelliği gündeme gelmişti. İş adamı, bu ‘hayali’ gerçeğe dönüştürmüş oldu. Dünyanın artık birçok ülkesinde aylık bir ücret ödemesi karşılığına profillerine mavi tik ekleyen Twitter Blue aboneliği sunmaya başlamış oldu. Twitter’da profiller için mavi tik ekleme özelliği ülkemize de geldi!

TWİTTER’DA DEĞİŞİKLİK

Twitter’a telefonlardan ya da web sitesinden giren Türkiye’deki pek çok kullanıcı, Twitter Blue seçeneğinin aktif olduğunu ve ücret ödemesi karşılığında da mavi tik sahibi olabileceklerinin farkında vardılar.

Sosyal medya platformu Twitter’ın ‘Twitter Blue’ menüsünde de kullanıcıların karşısına bir pencere çıkmakta. Mavi tikli Twitter Blue’ya abone olmak için yönlendirmeler ile mavi tikli Twitter Blue’nın ücreti, mavti tikli Twitter Blue’nun sunmuş olduğu özellikle ve aynı zamanda kullanıcılara sağlamış olduğu bilgiler hakkında yazılar yer almakta. ‘Onaylanmış telefon numarasına sahip Blue aboneleri onay aldıktan sonra mavi onay işareti alır’ benzeri bir ifade bu kısımda yer almakta.

MEVCUT BLUE ÖZELLİKLERİ

Tweet düzenleme, 1080 p video yüklemesi, Okuyucu, Özel Gezinti, Yer İşareti Klasörleri, Popüler Makaleler ile daha fazlası(daha uzun olan videoları yayınlamak).

YAKINDA GELECEK OLAN ÖZELLİKLER

Yanıtlar, bahsetmeler ve aramada en üst sırada yer alma: Twitter bu konu için, ‘Onaylanmış kullanıcılardan gelen Tweetler öncelikli olmaktadır. Özellik, dolandırıcılık ve spam ile mücadele konusunda yardımcı olmaktadır.’ Diyor.

Yarı yarıya daha az reklam görme; Anasayfa zaman akışında %50 oranında daha az reklam görme özelliği.

MAVİ TİKLİ TWİTTER BLUE ÜCRETLERİ

Fiyatlar İOS ile web için değişim göstermekte. Web için aylık 150 lira, yıllık 1569.99 lira, İOS içinde aylık 209 lira ve yılık 2199 lira.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.