Rusya’da Siber Zorbalıklar Sürüyor! Televizyon Kanalını Ele Geçiren Korsanlar, Nükleer Saldırı Yayını İle Halkı Paniğe Sürükledi!

Rusya’da Siber Zorbalıklar Sürüyor! Televizyon Kanalını Ele Geçiren Korsanlar, Nükleer Saldırı Yayını İle Halkı Paniğe Sürükledi!
Rus televizyonlarında şaşırtan olay! Ülke televizyonlar korsanlar tarafından hacklendi! Ekranlarda bir anda kırmızı alarm verildikten sonra nükleer saldırının meydana geldiği ifade edildi! İşte detaylar...

Bilgisayar korsanları tarafından hacklenmiş olan ülke televizyonunda bir anda kırmızı alarm verildi. Kırmızı alarm verildikten sonra nükleer saldırının meydana geldiği açıklandı. Televizyon ekranlarından halkın sığınaklara doğru gitmesi ve gaz maskesi takıp radyon haplarının alınması yönünde uyarılar yapıldı! İşte o kurku dolu anların detayları!

SİBER ZORBALIKLARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Rusya’da siber saldırı meydana geldi. Rus televizyonları iki hafta içinde üçüncü kez siber saldırıya maruz kaldı. 22 Şubat’ta sahte bir sivil savunma sireni hava saldırısı için uyarı yaparken, 18 Şubat’ta ise füze tehdidi konusunda bir yayın yapıldı. Şimdi de bu siber saldırıların üçüncüsü gerçekleşti. Bu defa ülkenin dördüncü olarak en büyük şehri olan Yekateringburg’un bulunmuş olduğu televizyonlardaki programlar bilgisayar korsanlarının hedefindeydi. Televizyon ile radyo istasyonları hacklendi. Korsanlar tarafından hacklenen ekranlarda bir anda nükleer saldırı yayını yapılmaya başlandı.

‘SIĞINAKLARA GİDİN’

Siyah ile sarı radyasyon uyarı levhalarıyla bir Rus haritasının gösterilmiş olduğu yayın içinde, ‘Herkes hemen sığınaklara, binayı mühürleyin, her çeşitten gaz maskesi kullanımı yapın. Eğer gaz maskeniz yoksa da pamuklu gaz bezi kullanın. Acil durumlar içinde kullanılan radyasyon haplarını alın’ diye uyarı yapıldı. Televizyon ile radyonun hacklenmesinin arkasında ise kimin olduğuna dair herhangi bir bilgi paylaşımı gelmedi.

KORSANLAR YAYINI KESTİ

Tüm dünya üzerinde devam eden siber zorbalığın yeni adresi Rusya oldu. Rusya’da son günlerde siber saldırısının ardı arkası kesilmiyor. Şubat’ta meydana gelen siber saldırılar sonrasında, yeni bir siber zorbalık daha yaşandı. Yayın akışı kesilen ekranlarda korsanlar tarafından bir anda kırmızı alarm verilmiş olundu. Yayın akışına müdahale eden korsanlar, ekranda nükleer saldırı hakkında bir yayın yapmaya başladı. İzleyenlerin derhal sığınaklara gitmesi, gaz maskesi kullanımı yapması ve radyasyon için de haplar yanına alması gerektiği konusunda uyarılar yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.