EYT’liler İçin Promosyon Genişletiliyor! Bir Belediye Daha Çalışanları Adına 17 Bin Lira Ödeme Yapacak!

EYT’liler İçin Promosyon Genişletiliyor! Bir Belediye Daha Çalışanları Adına 17 Bin Lira Ödeme Yapacak!
EYT’liler için promosyon yarışı devam ediyor. İstanbul, Ankara, Bursa’dan sonra başka bir belediye daha promosyon görüşmelerini sonuca bağladı. İşte belediye çalışanları için o haber!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ( EYT) tarafından uzun süredir beklenmekte olan yasa çıkmış oldu. Milyonlarca vatandaş emekli olmasıyla birlikte bankalar promosyon savaşında EYT’liler kendi bünyesine çekmek için adeta savaşa girmiş oldu. Birçok banka EYT’liler için promosyon kampanyası düzenlemekte. Belli bir takım şartlar ile maaşlarının kendi bankalarından alınmasını istedikleri için, EYT’liler adına kampanya düzenlemeleri ile gündeme gelmiş oldular.

ADETA YARIŞA GİRİLDİ

Kimi bakanlık, devlet kurumları ile özel şirketlerde 15 binin üstünde dağıtımı yapılan promosyon ücretlerinde rekabet ederek yükselmiş oldu. Kimi kurumlar çalışanları içi 45 bin TL’ye kadar varan ödemeler yapmış oldu. Özellikle memurları bünyesine çekmek için çalışmakta olan bankalar, promosyon için kesenin ağzını açmış durumda. Durum böyle olunca pazarlıktan karlı bir şekilde çıkan işçilerin de yüzü güldü.

BELEDİYELER ÇALIŞANLARI İÇİN ADIM ATTI

Bu çerçevede banka promosyonu veren kurumlar içine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Bir kentte daha işçiler için promosyon ödemesi yapılması adına taraflar el sıkışmış oldu. Bakanlık, İl ve İlçe Müdürlükleri ile diğer kamu kurum ile kuruluşlarından görevlerine devam etmekte olan devlet memurları için verilecek promosyon yarışı içinde en yüksek teklifi veren bankalar promosyon için anlaşma sağlamış oluyor.

EN YÜKSEK 45 BİN LİRA

Şimdiye kadar verilen en yüksek rakam olarak 45 bin TL’ye anlaşma sağlanmış olurken, bunu Gazi Üniversitesi gerçekleştirmiş oldu. Halkbank’a anlaşma sağlamış olan üniversitenin bünyesinde yer almakta olan çalışanlar 45 bin TL promosyon alma hakkı elde etmiş oldular. Diğer kamu ve kuruluşlarındaki çalışanın yeni promosyon tutarı ise şekilde meydana geldi.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi; 27 bin lira
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi; 27 bin lira
  • Bursa Büyükşehir Belediyesi; 27 bin lira
  • Gazi Üniversitesi; 45 bin lira
  • Eskişehir Anadolu Üniversitesi; 3 sene için 500 lira
  • Türk Hava Yolları; 40 bin lira

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.