Squid Game Dizinin İkinci Sezonu Olacak Mı? Merakla Beklenen Diziden Haber Geldi!

Squid Game Dizinin İkinci Sezonu Olacak Mı? Merakla Beklenen Diziden Haber Geldi!
Squid Game dizisi, 2021 yılında Netflix’ten izlenme rekorları kırdı. Squid Game dizisi, Netflix aboneleri tarafından büyük bir ilgiyle izlendi ve dizinin ikinci sezonu olup olmayacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Squid Game dizisinin ilk sezonu Netflix’te, yayınlandığı ilk ayda 100 milyondan fazla izlendi. Squid Game dizisini izleyen milyonlarca kişi dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağını merak etmeye devam ediyor. Squid Game, 17 Eylül 2021 Cuma günü Netflix’te prömiyerini yapmıştı.

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de Squid Game dizisi büyük bir ilgi ile bir solukta izlenmişti. Diziyi izleyen milyonlarca kişi, dizinin ikinci sezonuna dair araştırmalar yapmaya başladı. Dünyayı saran Squid Game dizisinin ikinci sezonuna dair açıklamalar gelmeye başladı. Yapılan açıklamalara göre dizinin ikinci sezonu yayınlanacak.

RESMİ OLARAK YENİLENDİ

Squid Game ikinci Sezonu Netflix’te olacak. Squid Game, 2022 yılının haziran ayında resmi olarak yenilendi ve ikinci sezonunda aynı şekilde Netflix platformunda izleyiciye sunulacağı kararlaştırıldı. Hwang Dong-hyuk, Squid Game Dizisinin yaratıcısı olarak, ikinci sezona dair düşüncelerini paylaştı. Yapımcı tarafından paylaşılan düşünceler şu cümleler ile ifade edildi; ‘’Dizide ele alınmayan başka hikayeler var. Örneğin; polis memurunun hikayesi ve kardeşi Öncü Adam’ın hikayesi. Yani ikinci sezonu yaratırsam, bu hikayeyi keşfetmek isterim. Bu iki kardeş arasında neler oluyor? Gi-hun ile ddakji oyunu oynayan ve ona ilk bölümde kartı veren takım elbiseli işe alım görevlisinin hikayesine de girebilirim. Ve elbette, Gi-hun’un geri döndüğü hikayesine devam edebilir ve oyunları tasarlayan insanlarla hesaplaşmasında nasıl ilerleyeceği hakkında daha fazla şey keşfedebiliriz. Yani, henüz bilmiyorum ama sadece ikinci sezon hikayesi için pek çok olasılık olduğunu söyleyeceğim.’’

FRONT MAN GERİ DÖNÜYOR

Squid Game Dizi senin ikinci sezonuna dair ayrıntılı bilgiler olmasa da Ilgan Sports ile yakın zamanda röportaj yapan Seong Gi-hun’u oynayan yıldız Lee Jung-jea’nın, Front Man’in geri döneceğini ve Dizi dağ merkezi bir rol oynayabileceğini açıkladığı bildirildi. Squid Game dizisinin ikinci sezonunu, intikam merkezli bir olay döngüsüne sahip olacağı düşünülüyor. Aynı zamanda, dizinin ikinci sezonlarının çekimlerinin de bu yaz başlayacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.