Yıl İçinde Şansın Yanından Olacağı Burçlar! Astrolog Tara Bennet Açıkladı!

Yıl İçinde Şansın Yanından Olacağı Burçlar! Astrolog Tara Bennet Açıkladı!
Burçların birçoğu bir noktada yaşamının en şanslı zamanını deneyimler. Sizin de burcunuz bu yıl içindeki şanslı burçlardan biri olabilir! Astrolog Tara Bennet açıkladı! İşte detaylar...

Burçların çoğu bir noktada yaşamı için en şanslı dönemi tecrübe eder. Aylık ya da yıllık olarak bakılabilecek burç yorumları içinde sizin için önemli bu günleri bularak değerlendirme yapmak mümkün. Fakat kimi burçlar için ay ya gün fark etmeksizin her daim şansları yanındadır. Bu anlamda sizde burcunuz için bu yılın ne kadar şanlı geçip geçmeyeceğini merak ediyorsanız, astrolog Tara Bennet’in açıklamalarına göz atın! İşte detaylar!

JÜPİTERİN KONUMUNA DİKKAT

Astroloji çerçevesinde şansa bakıldığında, Jüpiter’in hareketlerini göz önünde bulundurmak gereklidir. Bennete’e göre de, Jüpiter iyi talihi temsil etmektedir ve herhangi bir zaman diliminde burcun ne kadar şanslı olup olmadığı üzerinde oldukça etkilidir. Genel anlamda Jüpiter’in burçlar etrafında dönmesi ortalama olarak 12 sene sürer. Bennet, ‘Burcunuz ile aynı konuma geldiğinde şans kapıları sizin için açılacaktır’ demekte. ‘Jüpiter her burcu farklı şekilde etkilemekte ve her biri özellikleri göre farklı faydalar elde etmekte.’

2023 YILINDA ŞANSLI OLACAK İKİ BURÇ

2023 yılında iki şanslı burç Jüpiter’in etkisinde olacak olan Koç ile Boğa. Bennet’in de dediği gibi, Jüpiter Koç burçlarına iş hayatı için ‘şans bolluğu’ getirecektir. Koç burcuysanız, kendi yeteneklerinize güvenin ve sonrasında istemekte olduğunuz kariyeri ortaya koyma gücünüze inanmak faydalı olacaktır. Bennet, ‘Kendi yetenekleri için güven duyan ve inanç içinde beslenen bu Koçlar risk alarak ve girişimci ruhlarından faydalanarak ya da büyük bir kariyer hamlesi yapma durumları vardır’ demekte.

KOÇ İLE BOĞA BURÇLARINA ŞANS GÜLECEK

Boğa burçları ise senenin bitimine doğru şansı elde edecek. İlişki sırasında şans arayan bir Boğa burcu iseniz, Jüpiter sizin için aşk konusunda yardım edecektir. Koç ile Bağa 2023 yılında iyi şansını doya doya yaşayacakken ikizler, aslan ve yay burçları de hayatları boyunca şanlı olacaklar. İkizler, Aslan ve Yay burçları da şanslı olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.