Sarı Renkli İphone 14 İçin Ön Sipariş Başlıyor! Diğer Renkteki Modeller İle Aynı Fiyata Satılacak Telefon Ne Zaman Kullanıcı İle Bulaşacak?

Sarı Renkli İphone 14 İçin Ön Sipariş Başlıyor! Diğer Renkteki Modeller İle Aynı Fiyata Satılacak Telefon Ne Zaman Kullanıcı İle Bulaşacak?
iPhone 14 modeli için yeni renk seçeneği kısa bir zaman öncesinden sızmıştı. Apple’ın resmi internet sitesin ekleme yaparak basın açıklaması ilde duyurusunu yaptığı renk dikkatleri üzerine çekti! İşte detaylar...

Apple marka geçen eylül ayı içerisinde tanıtımını yapmış olduğu iPhone 14 serisinin standart ve aynı zamanda orta olarak sınıflandırabilecek modelleri adına gelmiş olan sarı renk seçeneği, pro ile pro max modelleri için sunulmamış olundu. İPhone 14 ile iPhone 14 Plus için sunulmuş olan sarı rengi diğer renkteki modeller ile aynı fiyattan satışı yapılmakta.

GEÇTİĞİMİZ YIL TANIITMI YAPILDI

Dünyada en çok tercih edilen telefonlardan biri de Apple marka telefonlar. Şirketin geçtiğimiz sene eylül ayı içerisinde tanıtımını yapmış olduğu son serisi iPhone 14’ün standart ve orta olarak sınıflandırabilecek modelleri için gelen sarı renk olanağı, pro ile pro max modelleri için sunulmamış olundu. İPhone 14 ile iPhone 14 Plus için sunulmuş olan sarı rengi diğer renkteki modeller ile aynı fiyata satışı yapılmakta.

BAŞKA RENKLER DE MEVCUT

iPhone 14/14 Plus modelleri sarı rengine ilave olarak da mavi, mor, gece yarısı, yıldız ışığı ile kırmızı renkler ile de kullanıcıların tecrübesine sunulacak. Ülkemiz içinde satışa sunulmuş olan sarı rengi 10 Mart tarihinde ön sipariş için açılmış olacak. 24 Mart 2023 tarihinde de satışa çıkması bekleniyor. Yeni model iPhone 14’ün ücreti ise 32 bin 999 liradan başlamaktayken, iPhone 14 Plus ise 36 bin 999 liradan kullanıcıların deneyimine sunulacak.

ÖN SİPARİŞE AÇILDI

Yeni renk hakkında ise üretici firma Apple, insanların iPhone’u sevmiş olduğu ve son model olan iPhone 14 ile iPhone 14 Plus için seriye heyecan katan bir model olduğunu ifade etmekte. Yapılmış olan basın açıklamasında ise duyurulmuş olan son model hakkında özellikler sıralanmış oldu. Türkiye’de ön siparişe yarın itibariyle başlanacak olan iPhone’un son modeli ise 24 Mart 2023 tarihinde satışta olacak. iPhone severler şimdiden ön sipariş için heyecan içinde beklemekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.