Google’ın I/O Etkinliğinde Android 14’ün Tanıtımı Yapacak! Kullanıcılar İse Merak İçinde Ne Zaman Piyasaya Çıkacağını Bekliyor!

Google’ın I/O Etkinliğinde Android 14’ün Tanıtımı Yapacak! Kullanıcılar İse Merak İçinde Ne Zaman Piyasaya Çıkacağını Bekliyor!
Google’ın merak içinde beklenilen I/O etkinliğinin tarihi açıklandı! Android 14’ün çıkış tarihi hakkında açıklama gelip gelmediği de merak içine beklenmekte. İşte detaylar!

Google, geçtiğimiz sene 11 ile 12 Mayıs tarihlerinde düzenlemiş olduğu I/O 2022 etkinliği kapsamında Android 13’ün tanıtımını yaptı. Bununla birlikte 7 ile Pixel Pro modelleri için de ön gösterim yapılmış olundu. Bugün de Android ile yeni Pixel ailesinin tanıtımının yapılacağı Google I/O 2023 etkinliğinin tarihi belli oldu. Öte yandan ise Android 14’ün çıkış tarihi merak edilmekte. Android 14’ün çıkış tarihi ne zaman?

HER SENE DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR

Google, her sene birkaç defa düzenli olarak geliştiriciler ile kullanıcılar ile araya gelmekte. I/O etkinliğinde de dağıtıma hazır olan işletim sisteminin son hali ile getirilen yeniliklerin tanıtılmış olduğu gün olarak bilinmekte. Yani yeni Android sürümü başta olmak üzere akıllı saatlerin, otomobillerin, televizyonlar ile diğer teknolojik cihazlar adına geliştirilen yazımın/yazılımların burada tanıtımının yapılacağını bilmekteyiz.

PİXEL SERİSİNİN ÇIKMASI BEKLENMEKTE

Tabii son senelerde giderek popüler bir duruma gelen Pixel serisi akıllı mobil cihazlar başta gelmek üzere kulaklıkları, akıllı saatleri ve tabletlerini de bu etkinlik içinde bir ön gösterim şeklinde kullanıcıları ile paylaşmış oluyor. Ancak hem yeni işletim sistemi hem de cihazlar etkinlik günü için de değil başka bir ileri tarih içinde satışa çıkıyor ve dağıtıma başlanmış olunuyor.

TARİH BELLİ OLDU MU?

Google I/O etkinliğinin tarihi de belli olmuş oldu. Bundan dolayı Android 14 işletim sisteminin de resmi olarak ne zaman tanıtımının yapılacağını bilmekteyiz. Ancak bu aynı gün içerisinde çıkacağı anlamı taşımamakta. Zira daha önce de belirttiğimiz üzere Google bu sürüm için çıkışı adına Pixel 8 modellerinin satışa başlaması için bekleyişte.

Şu an için net bir tarih belli olmasa da bu yaz çıkacağı yönünde tahminler de yok değil. Kullanıcılar merak için Android 14 işletim sisteminin çıkışını beklemekte. Tanıtımının yapılacağı cihaz şuan için kullanıcıların deneyimine sunulmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.