Son Gün 29 Mart! Metro’dan Alışveriş Yapın 300 TL Kazanın!

Son Gün 29 Mart! Metro’dan Alışveriş Yapın 300 TL Kazanın!
Büyük zincir marketler arasında yer alana Metro Market, Ziraat Bankası ile yaptığı yeni kampanyayı müşterileri ile paylaştı. Harcadıkça kazandıran kampanyanın detayları belli olurken, kampanyanın son günü de açıkladı. İşte detaylar...

Perakende ve toptan alışveriş yapılan bilen Metro, Bankkart ile yaptığı kampanyasını müşterilerine duyurdu. Gıdadan temizliğe, temizlikten giyime ve elektronik cihazlara kadar oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan Metro, perakende alışveriş imkanı sunduğu gibi şirket gibi kuruluşlar için de toptan alışveriş fırsatını müşterilerine sunmaktadır.

Birçok kişi tarafından tercih edilen ve düzenli olarak kampanyaları da takip edilen Metro, Ziraat Bankası ile ortak bir kampanya düzenleyerek, müşterilerinin harcadıkça kazanmasına imkan sunuyor. Bankkart ile yapılacak olan alışverişler için geçerli olan bu kampanya dönemi 2 Mart ile 29 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

İSTER AYNI GÜN İSTER FARKLI GÜNLERDE

Metro Market’ten Bankkart ile yapılacak alışverişlerde, aynı günde ya da farklı günlerdeki 1.500 TL’lik harcamada ve 1.500 TL’lik harcamanın üzerinde 150 TL Bankkart lira kazanılıyor. İkinci 1.500 TL’lik harcamada ve üzerinde 150 TL Bankkart lira ve toplamda 300 TL Bankkart lira kazanılabiliyor. Kampanyadan yararlanabilmek için müşterilerin Ziraat Bank müşterisi olması ve Bankkart’a sahip olması gerekmektedir. Kampanyaya katılmak için Bankkart mobil, bankkart.com.tr internet adresi ya da direkt olarak SMS kanalı da tercih edilebilmektedir.

KAMPANYA KOŞULLARI

Metro Market ve Bankkart arasında geçerli olan kampanya kapsamında tütün ürünler, çuval, karkas et ve kontör alışverişleri geçerli olmamaktadır. Aynı gün içerisinde yapılacak olan 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde sadece ilk işlem kampanya kapsamına alınacaktır. Her müşteri kampanya kapsamında sadece bir defaya mahsus 300 TL Bankkart lira kazanabilmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart liralar, 10 Nisan 2023 tarihinde hak sahiplerinin hesaplarına yüklenecektir. Yüklenecek olan Bankkar lirarın ise, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar sadece Metro Marketlerde kullanılması gerekmektedir. Bankkart’lara yüklenen liralar farklı işletmelerde geçerli olmayacak ve 31 Mayıs tarihine kadar kullanılmayan Bankkart liralar, 1 Haziran günü geri alınacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.