Sevilla Fenerbahçe Karşılaşması Heyecanla Bekleniyor! Beklenen Maç Hangi Kanalda ve Saat Kaçta? İşte Ayrıntılar…

Sevilla Fenerbahçe Karşılaşması Heyecanla Bekleniyor! Beklenen Maç Hangi Kanalda ve Saat Kaçta? İşte Ayrıntılar…
UEFA Avrupa Ligi devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Sevilla ile karşılaşacak. Heyecanla beklenen karşılaşma için futbol severler maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi tüm heyecanıyla devam ediyor. Son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Sevilla'ya giderek ülkemizi temsil edecek. Fenerbahçe’nin rakibi Sevilla da yer alacak oyuncular arasında eski Galatasaraylı Marcao, Fernando Reges ve Alex Telles’de yer alacak.

Büyük bir heyecanla beklenen UEFA Avrupa Ligi kapsamında gerçekleştirilecek olan maçın hangi kanalda ve hangi saatte yayınlanacağı ise merak ediliyor. Futbolseverler maçın canlı olarak hangi kanalda verileceğini araştırırken maçın 9 Mart Perşembe günü gerçekleştirileceği de tekrar hatırlatıldı. Deplasmanda galibiyeti hedefleyen Fenerbahçe Sevilla karşısında 9 Mart Perşembe günü yer alacak. Tüm futbolseverler, ülkemizi UEFA Avrupa liginde temsil edecek olan Fenerbahçe’nin yanında olacak.

MAÇ CANLI OLARAK EXXEN’DE YAYINLANACAK

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecanlı süreç devam ediyor. Son 16 turunda Sevilla ile Fenerbahçe karşılaşacak. 9 Mart Perşembe günü oynanacak maç için tüm futbolseverler heyecanlı bir bekleyiş içerisinde. Maçın oynanacağı günün belli olmasının yanı sıra futbolseverler, UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelecek Sevilla ve Fenerbahçe maçının hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağını araştırmaya devam ediyor. 9 Mart Perşembe günü Exxen’ de canlı olarak yayınlanacak maç saat 23:00 da başlayacak.

İKİNCİ MAÇ 16 MART’TA

Sevilla ve Fenerbahçe arasındaki ilk maç 9 Mart’ta Ramon Sanchez Pizijuan Stadyumu’nda saat 23:00’da gerçekleşecek. Fenerbahçe Sevilla arasındaki ikinci maç ise, 16 Mart günü Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde saat 20:45’te oynanacak. Sevilla takımı, ulusal liginde deplasmanda oynadığı maçta Atletico Madrid’e 6-1 yenilmişti. Aynı zamanda Sevilla bir önceki maçta Osasuna’ya da mağlup olarak sahadan ayrılmıştı. Fenerbahçe, deplasmandan galibiyetle gelip İstanbul’da gerçekleştirilecek ikinci maçta da son noktayı koymayı hedefliyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu eşleşmelerinde belirlenen bazı takımlar şu şekilde;

  • Sevilla-Fenerbahçe
  • Union Berlin-Union Saint-Gilloise
  • Juventus-Freiburg
  • Bayer Leverkusen-Ferencvaros
  • Sporting Lizbon-Arsenal
  • Manchester United-Real Betis
  • Roma-Real Sociedad
  • Shakhtar Donestsk-Feyenoord

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.