Whatsapp Grupları İçin ‘Son Kullanma Tarihi’ Özelliği Yolda! Test Aşamasında Olan Özellik Ne Zaman Kullanılacak?

Whatsapp Grupları İçin ‘Son Kullanma Tarihi’ Özelliği Yolda! Test Aşamasında Olan Özellik Ne Zaman Kullanılacak?
WhatsApp’ta değişimler sürüyor! Uygulamada grup konuşmaları için ‘son kullanma tarihi’ çok yakında kullanıcıların deneyimine sunulacak! Şimdilik test aşamasında olan özelliğin ayrıntıları!

Dünyada en popüler olan anlık mesajlaşma uygulamasından biri olan WhatsApp, kullanıcıları için grup konuşmalarında son kullanma tarihi belirlenmesine imkân tanıyacak olan yeni bir özellik üstünde çalışmaları sürdürüyor.  Yakın zamanda içinde bütün kullanıcılar için sunulması beklenilen uygulamanın yeni özelliği iOS beta sürümünde şu an için test edilmekte. İşte yeni gelecek olan özelliğin merak edilen detayları!

WHATSAPP GRUP SOHBETLERİ İÇİN YENİ ADIM

Metaya ait olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın iOS beta için kullanıcılar üstünde yeni bir özelliğin testli için çalışmaları sürdürmekte. Uygulamanın konuşma gruplarına son kullanma tarihi koyma fırsatı getirecek olan özellikle beraber son kullanma tarihine gelindiğinde, WhatsApp, kullanıcılara grubu temizlemeleri adına bir istem gönderimde bulunacak.

YENİ ÖZELLİK TEST EDİLİYOR

WhatsApp’ın iOS beta adına kullanıcıların gruplar için bir son kullanma tarihi belirlemesine imkân tanıyan yeni özellik üstünde çalışmaları sürdürdüğü açıklandı. Yeni özelliğin grup bilgisinde bulunacağını açıkladı. Bu yeni özellik kullanıma sunulduğu zaman, kullanıcılar bir gün, bir hafta ya da özel bir gün gibi birçok çeşitli son kullanma olanakları arasından seçim yapma imkanları olacak.

DEĞİŞTİRME İMKANI OLACAK

Bunun yanı sıra, kullanıcılar eğer fikirlerinde bir değişim yaparlarsa önceden belirlenmiş olan son kullanma tarihi için değişim ya da ortadan kaldırma imkanları olacak. Raporda, gruplar için bir son kullanma tarihi seçme özelliğinin şimdi geliştirme aşamasında olduğu ve uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde yer alarak yayınlanacağı açıklandı.

WhatsApp kullanıcı memnuniyeti artırmak için yeni özellikler üstünde çalışmaya devam ediyor. Şimdi de birçok ortak kullanıcının sorunu olan grup sohbetleri için yeni bir adım attı. Grup sohbetlerinde tarih belirleme imkanı ile uygulama kullanıcıların deneyimini iyileştirmek istiyor. Şu an test aşamasında olan yeni özellik yakın bir zamanda gelecek olan güncelleme ile sunulacağı açıklandı. Tam tarih şuan için net bir şekilde belli değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.