Dünyanın En Güzel Futbolcusu Nazara Geldi: Maria Markovic, Büyük Bir Sakatlık Yaşıyor!

Dünyanın En Güzel Futbolcusu Nazara Geldi: Maria Markovic, Büyük Bir Sakatlık Yaşıyor!
Dünyanın en güzel futbolcuları arasında yer alan Hırvat saha oyuncusu Maria Markovic nazara geldi. Dünyanın dört bir yanından hayran kitlesine sahip olan ünlü futbolcu yaşadığı sakatlığı sosyal medya hesabından “İnanamıyorum!” ifadesiyle paylaştı…

Hırvat futbolcu Maria Markovic, sosyal medya hesabı üzerinden yaşadığı sakatlık hakkında bilgi verdi. Hem sahadaki performansı hem de güzelliğiyle göz dolduran Marovic, başına gelen sakatlıkla alakalı olarak “İnanamıyorum!” dedi.

İsviçre menşeili Grasshopper futbol kulübünde top koşturan Hırvat asıllı Mari Markovic, dünyanın en güzel futbolcuları arasına yer alıyor. Sosyal medyada geniş kitlelere sahip olan güzel futbolcu, şu aralara yaşadığı sakatlık sebebiyle zor günler geçiriyor. Markovic’in sakatlığı üzerine çok sayıda “nazara geldi” açıklaması yapıldı.

MARIA MARKOVİC DİZİNDEN AĞIR BİR SAKATLIK GEÇİRİYOR!

Hırvat futbolcu Maria Markovic, geçtiğimiz günlerde sahaya çıktığında büyük bir sakatlık yaşadı. Güzel oyuncunun yaşadığı diz sakatlığı, ünlü futbolcuya büyük bir üzüntü yaşattı. Grasshopper ve Zürich arasında oynanan maçta dizine aldığı darbeyle sakatlanan ünlü futbolcu, bir süre yeşil sahalardan ayrı kalacak.

Maria Markovic, Zürich maçında yaşadığı sakatlıkla beraber göz yaşları içinde kalmıştı. Sağlık ekipleri tarafından sahadan uzaklaştırılan oyuncu, genel durumu ve sakatlığıyla alakalı olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Hırvat futbolcu, dizindeki sakatlığın ağır olduğunu ve uzun bir süre sahalara ara vermek zorunda olduğunu belirtti. Nazara gelen Markovic “Yaşadığım duruma inanamıyorum, şu an çok üzgünüm” dedi.

SAHALARA DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNECEK

2,5 milyon takipçisine Instagram üzerinden açıklama yapan Markovic, “Beni tanıyanlar güçlü kişiliğimi bilir” diyerek, sahalara daha güçlü döneceğinin sinyallerini verdi. Markovic’in açıklamasının ardından çok sayıda kullanıcı kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti. Gördüğü ilgi karşısında duygulanan Markovic, destek gösteren herkese teşekkür etti.

Markovic, maçtan fotoğrafını paylaşarak “bu bir son değil” dedi. Yıldız futbolcunun kısa süre içinde sakatlığını geride bırakıp sahalara dönmesi bekleniyor. Başarılı futbolcu, ülkesinde tam 4 kez milli forma giymiş ve çıktığı maçlarda performansıyla hayran bırakmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.