İstenmeyen Whatsapp Gruplarından Kurtulmak Mümkün! Yeni Özellik Test Aşamasında!

İstenmeyen Whatsapp Gruplarından Kurtulmak Mümkün! Yeni Özellik Test Aşamasında!
WhatsApp’tan yeni özellik duyuruş! Ayıp olmaması için çıkış yapılmayan gruplar için yeni bir özellik yolda! Artık istemediğiniz gruplarda olmazına gerek kalmayacak uygulama çok yakında! İşte detaylar...

WABetanInfo’da yer alan bir habere göre WhatsApp, kullanılmayan gruplar adına Süresi Dolan Gruplar adlı bir özellik geliştirmek için çalışmalara başladı. Hemen hemen akıllı telefonların çıktığı günden bu yana kullanılan WhatsApp bünyesinde değişiklikler yapmaya devam ediyor. Kullanıcı memnuniyeti odaklı değişimler uygulamadan peş peşe gelmekte. Artık hem kullanılmayan hem de süresi olan gruplar için yeni bir özellik gelecek. Özellik şuan için kullanıma sunulmadı.

AYIP OLMASIN DİYE ÇIKILMAYAN GRUPLAR

WhatsApp oldukça yaygın olarak kullanılmakta olan anlık mesajlaşma uygulaması. Akıllı mobil cihaza sahip olan herkes tarafından kullanılan WhatsApp pratik olmasıyla da ön plana çıkmakta. Mesajlaşma platformları arasında oldukça yaygın olarak kullanılan uygulama, oldukça popüler.

Uygulamada karşılıklı sohbet dışında ek olarak da grup sohbetleri özellikleri bulunmakta. Birçok kullanıcı, artık kullanımı yapılmayan ve süresi dolan WhatsApp gruplarından çıkış yapamıyor. Yapılan bir habere göre de bu durum için yeni özellik geliştirmek adına düğmeye basıldı. Yeni gelecek olan özelliğin detayları ise merak edilmekte. İşte özelliğin detayları haberimizde.

AYRI AYRI TARİHLER BELİRLENECEK

WABetaInfo’nun bugün paylaşmış olduğu blog yazsına bakılarak WhatsApp, Süresi Dolan Gruplar isimli yeni bir özellik geliştirmek adına çalışmalara başladı. Süresi Dolan Gruplar özelliği ile kullanıcılar, o grup için bir son kullanma tarihi belirlemiş olacak. Bu özellik sayesinde WhatsApp grup katılımcısının belirlediği tarihte grup kendi kendisini yok edecek.

BETA GELİŞTİRİLME AŞAMASINDA

Uygulama kullanıcılar, grupların silinmesi adına bir gün içinde, bir hafta içinde veya özel bir tarih benzeri seçenekler içinde seçim yapması beklenecek. Ancak ifade etmek gerekli ki bu seçilen tarihi sadece seçen grup katılımcısı tarafından geçerliliği olacak. Diğer grup katılımcıların de kendisi için ayrı olacak bir şekilde tarih seçme imkânı olacak.

Şu an için geliştirilme aşamasın yer alan özellik, uygulamanın beta sürümünde bulunuyor. Kararlı sürüme hangi tarihte geçeceği bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.