O İsim Diziden Ayrıldı! Gönül Dağı Reytingleri Düştü!

O İsim Diziden Ayrıldı! Gönül Dağı Reytingleri Düştü!
Üç sezondur başarılı bir şekilde devam eden Gönül Dağı dizisindeki ayrılık kararı, izleyenleri şok etti. Dizinin sevilen oyuncusu diziden ayrıldı. Bu ayrılık ise, dizinin reytinglerinin düşmesine neden oldu. İşte detaylar...

Ekranların sevilen dizilerinden Gönül Dağı, ayrılık kararı ile seyircisini üzdü. Final niteliğindeki sahne, dizi izleyicilerine şok etti. Dizinin sevilen isimlerinden biri olan Cem Kurtoğlu ani bir karar ile dizi kadrosundan ayrıldı. Dizide bulunan karakterlerden Hemşire Elif’in babasına hayat veren isim, izleyenler tarafından uzun süre dizide yer alacak şekilde düşünülmüştü.

Gönül Dağı dizisi, ‘Bozkırın Kalemi’ Mustafa Çiftçi’nin çok bilinmeyen öykülerinden esinlenerek senaryo ulaştırılmış ve yayına girdiği ilk günden itibaren seyircilerin beğenisini kazanmıştı. Üç sezondur devam eden başarılı dizi izleyicilerini hem güldürmeyi hem de ağlatmayı başarıyordu. Dizinin son bölümünde yayınlanan sahne, izleyicileri şok etti.

ANADOLU İNSANIN ÖYKÜSÜ ANLATILIYOR

Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu yer alıyor. Sevilerek takip edilen dizide, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı ve sevecen Anadolu insanının öyküsü anlatılıyor. Dizide yaşanan aşklar, aileyi ön plana çıkaran hikayeler ve dostluklar dizinin birçok kişi tarafından sevilerek takip edilmesini sağlıyor. Dizinin son bölümünde yaşanan ayrılık sahnesi ise, seyircileri şok etti. Nerede ise final sahnesi gibi yayınlanan bölümde, dizide yer alan elif karakterinin yanına gelen babasının, öldüğü açıklandı.

ÖLÜM HABERİ İLE RESMEN DİZİYE VEDA ETTİ

Dizide rol gereği nakil ameliyat olan ve yıllar önce olduğu gibi yine kızlarını terk eden Arif karakteri, Cem Kurtoğlu tarafından canlandırıyordu. Dizinin son bölümünde, Hemşire Elif’e gelen telefonda babasının öldüğü açıklandı ve sevilen oyuncu cem Kurtoğlu’nun diziye resmen veda ettiği öğrenildi. Gönül Dağı dizisinin yakın takipçilere son bölümde yaşanan bu olay karşısında şok oldu. Dizinin takipçileri, dizinin ilerleyen bölümlerinin nasıl gelişeceğini ve diziye yeni isimlerin dahil olup olmayacağını aynı zamanda, dizinin yakın zamanda bitirilip getirilemeyeceğini de merak etmeye başladı. Önümüzdeki hafta yeni bölümü yayınlanacak olan dizide neler olacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.