İşcep’ten İş Bankalı Olanlara Müjde: 10 Bin TL Sıfır Faiz Nakit Avans Ayrıcalığı Sizi Bekliyor!

İşcep’ten İş Bankalı Olanlara Müjde: 10 Bin TL Sıfır Faiz Nakit Avans Ayrıcalığı Sizi Bekliyor!
İş Bankası, İşCep’ten ilk kez İş Bankalı olacak müşteriler için ayrıcalıklı bir kampanyaya imza attı. Yeni kampanyaya göre müşteriler, 10 bin TL sıfır faiz nakit avanstan taksitli ödeme imkanıyla faydalanabilecek. İşte İş Bankası’nın son kampanyasının detayları…

Türkiye’deki kamu bankaları, duyurusunu yaptığı yeni kampanyalarla müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bankalar birbirleriyle kampanya yarışına girerken, bu işten en karlı çıkan vatandaşlar oluyor. İş Bankası, bu kampanyaların bir yenisine imza attı.

İş Bankası’nın duyurduğu son kampanyaya göre, İşCep ile ilk kez İş Bankalı olan müşteriler sıfır faizle nakit avans kullanabilecek. Kampanyadan faydalanacak olan müşteriler, 10 bin TL olarak belirlenen faizsiz nakit avansı taksitle ödeyebilme imkanına sahip olacak. İş Bankası’nın faizsiz 10 bin TL nakit avans fırsatından faydalanmak için bazı kriterlerin yerine getirilmesi gerekiyor. İş Bankası, kampanya için gerekli olan kriterleri resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

İŞCEP’LE İŞ BANKALI OLAN MÜŞTERİLER SIFIR FAİZLE 10 BİN TL NAKİT AVANS ÇEKEBİLECEK

İş Bankası’nın son kampanyası olan sıfır faizle 10 bin TL nakit avans imkanı, İşCep ile ilk kez İş Bankalı olan müşterilere yönelik olarak duyuruldu. İş Bankası’nın yeni kampanyası 31 Mart 2023 tarihine kadar İş Bankalı olacak olan müşteriler için geçerli olacak.

Belirtilen tarihe kadar İşCep üzerinden “Müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayan kişiler, 10 bin TL faizsiz nakit avanstan faydalanabilecek. Müşterilerin başvuruları banka tarafından 31 Mart 2023 tarihine kadar onaylanmış olmalıdır, bu yüzden kampanyanın son tarihine kadar başvuruların tamamlanmış olması elzemdir.

İŞ BANKASI 10 BİN TL NAKİT AVANS KAMPANYASININ DETAYLARI AÇIKLANDI

İş Bankası resmi internet sitesinde kampanyanın detayları açıklandı. Buna göre, kampanyada nakit avans limiti 300 TL ile 10 bin TL arasında olacak. Kullanılacak olan nakit avans, kişinin kredi kartına tanımlanan nakit avans ile sınırlandırılacak. Nakit avans azami olarak 2 seferde kullanılabilecek.

Kredi kartı başvuruları onaylanan İş Bankası müşterileri, kartlarının eline ulaşmasını beklemeden “Maximum Mobil” uygulaması üzerinden ilk 5 bin TL’yi kullanmaya hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.