EYT’lilere Akbank’tan “Çılgın” Emekli Promosyonu: Bu Miktar Bütün Emeklilere Bayram Ettirir!

EYT’lilere Akbank’tan “Çılgın” Emekli Promosyonu: Bu Miktar Bütün Emeklilere Bayram Ettirir!
EYT’nin resmiyete dökülmesinin ardından, milyonlarca emekli adayı başvurulara hız verdi. Akbank, emekli maaşını Akbank’tan alacak olan EYT’liler için eşi görülmemiş bir ödüle imza attı. İşte detaylar…

Akbank, EYT’nin resmiyet kazanmasının ardından harekete geçti. Emekli olup maaşını Akbank’tan alacak olan müşteriler için 8500 liraya varan ödül verileceği açıklandı. Ayrıca kampanyaya göre, emekli olmak için SGK primini ödemek isteyenler Akbank EYT kredisi veriliyor. Akbank EYT kredisi, %1.78 faiz oranıyla EYT’lilerin yüzünü güldürüyor.

EYT’nin kesinleşmesi, bankaları da harekete geçirdi. Akbank, SGK prim borcunu ödemek isteyen emekli adayları için düşük faizli EYT kredisi vereceğini açıkladı. Akbank EYT kredisi ile prim borçlarını ödeyecek olan müşteriler %1.78’lik faiz oranından faydalanabilecek.

İLK KEZ AXESS VE WINGS KARTI SAHİBİ OLACAK EYT’LİLER İÇİN BÜYÜK KAMPANYA AÇIKLANDI

Maaşını Akbank’tan alacağını taahhüt eden müşteriler için Akbank 7 bin TL emekli promosyonu vereceğini açıkladı. Bunun yanı sıra, Akbank emekliler için ek bir kampanyaya daha imza attı. Buna göre, ilk kez Axess ve Wings kartı sahibi olacak emeklilerin 1000 TL harcama taahhüdünde bulunması halinde 1500 liraya varan chip para hediye edilecek. Bu durumda emekliler için vaat edilen emekli promosyonu toplam 8500 TL’ye ulaşacak.

Akbank’ın emekli promosyonundan faydalanmak isteyen müşteriler, şubeye gitmeye gerek olmaksızın işlemlerini kolayca Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirebilirler. Ayrıca Akbank resmi internet sitesi ve Akbank Müşteri Hizmetleri üzerinden de maaş taşıma işlemi kolaylıkla yapılabiliyor.

AKBANK HER GELİRE FARKLI PROMOSYON VAAT EDİYOR

Akbank, her emekli maaşına göre farklı promosyon tablosuna sahiptir. Müşterilerin aylık emekli maaşına göre farklı tutarlarda emekli promosyonu verilir. Buna göre:

  • 3.499 TL emekli maaşına 3000 TL promosyon + 1.200 TL ek promosyon,
  • 3.500 TL ile 7.499 TL arasındaki emekli maaşına 3500 TL promosyon + 1350 TL ek promosyon,
  • 7.500 TL ile 9.999 TL arasındaki emekli maaşına 4500 TL promosyon + 1750 TL ek promosyon,
  • 10 bin TL ve üzeri emekli maaşına 5000 TL promosyon + 2000 TL ek promosyon verilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.