50 Metrekare 1+1 Fiyatı Şok Etti! 47 Bin TL’ye Prefabrik Ev Sahibi Olun!

50 Metrekare 1+1 Fiyatı Şok Etti! 47 Bin TL’ye Prefabrik Ev Sahibi Olun!
Son bir ayda ülkemizde yaşanan depremler nedeni ile insanlar prefabrik evleri yönelmeye başladı. Aynı zamanda prefabrik evlerin fiyatının uygun olması ve kısa sürede tamamlanması da ilgi çekiyor. İşte detaylar...

Ülkemizde meydana gelen depremler nedeni ile insanlar müstakil ev ve prefabrik evleri yönelmeye başladı. Prefabrik evlerin yapımının kısa sürmesi ve bu yapıların fiyatlarının uygun olması, insanların prefabrik ev satın alması konusunda kararlar almasına yol açtı.

İnsanların prefabrik evlere yoğun talep oluşturmasından sonra prefabrik ev sektöründe faaliyet gösteren markalar, farklı satış kampanyalarını duyurmaya başladı. Firmalar tarafından sunulan satış kampanyalarında, kişilerin kolay bir şekilde prefabrik ev sahibi olabilmesi için uygun fiyat avantajları da sunuluyor. Aynı zamanda farklı firmalar, geniş ürün çeşitleri ile insanların ihtiyacına yönelik prefabrik konutlar sunuyor.

DEVLETTEN PREFABRİK KONUT ALMAK İSTEYENLERE YARDIM

Prefabrik konutları karşı artan ilgi, firmaların uygun fiyatlar içeren farklı kampanyalar yapmasını sağladı. Prefabrik konut almak isteyen vatandaşlara aynı zamanda, devlet tarafından da yardım sunuluyor. Hane tadilatı, büyük onarım ve yapım programı kapsamında ihtiyaç sahiplerine hibe para yardımı sunuluyor. 2023 yılı için bu rakam 200 bin liraya kadar çıkartıldı. Devlet tarafından sunulan bu yardımdan faydalanmak isteyenlerin ise belirli şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Bu şartlar içerisinde hane içinde kişi başına düşen gelirin net asgari ücretin üçte birinden az olması, yaşlılık, engellilik, tek ebeveynli aile, dul olma gibi özel şartları taşıması aynı zamanda, onarım yapılacak evin ya da ev yapımlarında arsanın tam hisseli tapusuna sahip olunması gerekiyor.

ÜRETİCİLERDEN KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR

Prefabrik ev üreten firmalara ait ilanlarda, farklı illerde ve farklı özelliklere sahip konutlar satışa çıkartıldı. İlanlarda yer alan prefabrik konutların özellikleri ve genişlikleri birbirinden farklılık gösteriyor. İnsanların ihtiyaçlarına göre tercih edebilecekleri prefabrik konutlar 47 bin lira gibi fiyatlarla satışa sunuluyor. Meydana gelen depremler ve uzman isimlerin yaptığı deprem uyarılarının ardından birçok kişi uygun fiyata ve kolay yapıma sahip olmasından dolayı prefabrik yapıları tercih ederek müstakil bir yaşam tarzına geçiş yapmaya karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.