Whatsapp Güncellemelere Devam Ediyor! Bu Özellik Sayesinde Kullanıcı Memnuniyeti Artacak!

Whatsapp Güncellemelere Devam Ediyor! Bu Özellik Sayesinde Kullanıcı Memnuniyeti Artacak!
WhatsApp değişikliklere devam ediyor! Uygulama yeni özelliği ile bilinmeyen numaralardan gelecek aramaları sessize alınmasını sağlayacak olan bir özellik üzerinde çalışmaları sürdürüyor! İşte detaylar!

Yapılan bir habere göre, WhatsApp bilinmeyen numaraların kullanıcıları rahatsız etmemesini sağlayacak olan bir özellik için test aşamasında. WhatsApp, kullanıcı memnuniyeti için çalışmalara devam ediyor. Uygulamada, durum özelliği için birçok özellik gelirken şimdi de kullanıcıların uygulamayı kullanırken rahatsız olmamaları amaçlanıyor. Bu kapsamda, ise bilinmeyen numaraların kullanıcıları rahatsız etmemesini sağlayacak olan bir özellik için çalışmalara devam etmekte. Şu an için test aşamasında olan özelliğin ne zaman kullanıcı deneyime sunulacağı bilinmiyor.

BİLİNMEYEN ARAMALAR SESSİZE ALINACAK

Dünyada oldukça yaygın olarak kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp’ta değişiklikler sürüyor. Birçok özelliği ile kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen uygulama, yeni özelliği için kolları sıvamış durumda. Son özelliği ise şu an için test aşamasında. Özellik, uygulama ayarları için bulunacak ve etkinleştirildiği zaman bilinmeyen numaralardan gelecek olan aramalar her daim sessize alınmış olacak. Fakat arama listesinde ve bildirim merkezinde gösterilmeye devam edeceği de öğrenildi.

TEST AŞAMASINDA

Gelecek olan bu yeni özellik ile, kullanıcıların istenmeyen aramaları önemli bir ölçüde azalmaya yardımcı olacağı tahmin edilmekte. Bu durumda dolandırıcılık ya da kişisel bilgilerin çalınması gibi durumlarından bir benze olsa önüne geçileceğine dair görüşler var. Özellik şu an için test aşmasında olduğundan dolayı kullanıma sunulmuş değil. Yakın bir zaman için özelliğin kullanıcılar tarafından tecrübe edilmesi beklenmekte.

KULLANCILAR NE ZAMAN DENEYİMLEYECEK?

Tüm dünyada oldukça yaygın olarak kullanılan WhatsApp için değişimler sürüyor. Yeni özelliğin test aşamasında olduğu öğrenilirken, ne zaman kullanıcıların deneyimine sunulacağı ise şu an için net bir şekilde belli değil. Yeni özelliğin güvenlik ve dolandırıcılık açısından yeni bir adım olacağı tahmin edilmekte. Yeni özellik sayesinde daha güvenilir bir uygulama kullanımı ile dolandırıcılara daha az kapının açılmış olduğu bir tecrübe sağlanmış olacak. Daha öncesinde durum özelliği hakkında peş peşe gelen özellikler sonrasında da şuan için güvenlik konusunda adımlar atılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.