Apple Marka 15 Pro Max Hakkında Şaşırtan Detay! Yeni Telefon Samsung Ekranına Sahip Olacak!

Apple Marka 15 Pro Max Hakkında Şaşırtan Detay! Yeni Telefon Samsung Ekranına Sahip Olacak!
Merakla beklenen iPhone 15 Pro Max için yeni haber geldi! iPhone 15 Pro Max, yeni Samsung ekranını kullanacağı öğrenildi. İşte detaylar!

Apple severlerin merak beklediği yeni model iPhone 15 Pro Max’tan yeni haber geldi. Apple şirketinin önümüzdeki eylül ayı içinde tanıtımını yapacağı yeni model, Samsung tarafından üretilmiş olan yeni ekranı kullanacak. Bunun yanı sıra iPhone 15 Pro Max için diğer özellikler de merak ediliyor. Kullanıcılar büyük bir heyecan içinde yeni gelecek olan modeli beklemekte. iPhone Pro Max ise tasarımıyla şimdiden gündemde yer almaya başladı.

İPHONE 15 PRO MAX’TE SAMSUNG ÜRETİMİ PANEL KULLANILACAK

Apple, önümüzdeki dönem içinde yeni akıllı mobil cihazların tanıtımını yapacak. Etkinlik tarihi yakınlaştıkça da cihazlar hakkında ortaya çıkmakta olan sızıntılar sıklaşmaya başladı. Bu sayede de tanıtım günü gelmiş olduğunda bütün özelliklerini önceden paylaşmak mümkün oluyor. Son olarak ise Samsung üretimi iPhone 15 Pro Max ekranı ortaya çıkmış oldu. Serinin başka modelleri hakkında da bazı paylaşımlar yok değil.

SIZINTILAR GÜNDEME GELDİ

Geride bırakmış olduğumuz şubat ayı içerisinde yeni iPhone modellerine dair birçok sızıntı içe karşı karşıya kalındı. Bir kısmı Ultra ya da daha uygun olan fiyatlı yeni versiyonların geleceğine dair iddialar vardı. Diğerleri ise alışıldığı üzere işlemci, kamera ve de ekran üzerine olmuştu.

BU YIL İÇİNDE TANITIMI OLACAK

Bugün ise beklenmedik bir haber ortaya çıkmış oldu. Samsung’un ocak ayı içerisinde düzenlenen CES23 etkinliğinde tanıtmış olduğu UDR 2000 adındaki OLED panellerin ilk defa iPhone 15 Pro Max ekranı ile denenmiş olacağı açıklandı. Zaten beklendiği üzere Galaxy S23 serisinde kullanılmayınca sızıntılar yokken de bu ihtimal gündemde yer almıştı. Fakat bugün itibariyle de netleştiği öğrenildi.

Fakat serinin diğer modelleri için aynı durum geçerli değil. Zira Pro modeli kasten sızıntının dışında tutulmakta. Bu da büyük olasılıkla iPhone 14 Pro ekranını kullanacağı anlamına gelmektedir. Ancak diğer modeller için gelişme olduğu öğrenilmiş olundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.