Eleştiri Oklarının Hedefi Olmuştu! Christiano Ronaldo’dan Bölge Halkı İçin Yardım Uçağı!

Eleştiri Oklarının Hedefi Olmuştu! Christiano Ronaldo’dan Bölge Halkı İçin Yardım Uçağı!
Son olarak Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr’a transfer edilen Portekizli yıldız isim Christiano Ronaldo, ülkemizde meydana gelen depremler sonrasında sessizlikle eleştirilmişti. Fakat bölge için yarım elini uzattı! İşte detaylar...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra, ülkemiz için dünyanın dört bir yanından yardımlar geldi. Futbol dünyasından da birçok isim bölge halkı için yardım elini uzattı. Düzenlenen yardım gecesinde pek çok tanınan isim yayına katılarak desteklerini ortaya koydu. Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi’de, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, Türkiye ile Suriye’de binlerce çocuğun ve ailenin depremden etkilendiğini ve kalbinin onlarla olduğunu söyledi.

LİONEL MESSİ’DEN YARDIM

Arjantinli yıldız isim Lionel Messi, bölge halkı için sadece sosyal medya hesabı üzerinden mesaj paylaşmakla kalmamış aynı zamanda depremlerde zarar gören çocuklar ile aileleri için de UNICEF vasıtasıyla depremzedeler için 3.5 milyon euro bağış yaptı.

PORTEKİZLİ YILDIZ YARDIM ELİNİ UZATTI

Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr’da forma giymekte olan Christiano Ronaldo’nun da deprem sonrasında herhangin bir şekilde destek olup olmadığı oldukça çok konuşmuş, hatta bu konuda kimi isimler yıldız futbolcuyu eleştiri yağmuruna tutmuştu.

Türk futbolseverlerden gelen yoğun tepki sonrasında da İngiltere’nin önde gelen kaynaklarından biri olan Daily Mail’de yer alan bir habere göre de, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında meydana gelen tablodan oldukça etkilenen yıldız isim, depremden etkilenen vatandaşlar için bir yardım uçağını göndermiş olduğu haberini aktardılar. Yıldız isimin, depremzedeler için çadır, yastık, yiyecek için paketler, süt, bebek maması ile tıbbi malzemeler için de bağış yaptığı haberini öne sürdüler.

ÖRNEK DAVRANIŞLAR

Portekizli yıldız isim Ronaldo’nun bu davranışının, spor dünyasında bulunan diğer önemli isimler içinde yardım konusunda bir teşvik sağlayacağı ifade edilmiş olundu. Milli futbolcu olan Merih Demiral de, depremin yaşandığı ilk günlerde yıldız ismin Juventus’ta giymiş olduğu formayı, imzalı formayı depremden etkilenen vatandaşlar adına açık arttırma ile satışa çıkarmıştı. Merih Demiral, daha sonrasında Ronaldo’nun formasının, Bonucci ile Dybala formaları ile 5 milyon liraya satıldığını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.