Twitter Blue’nun Kullanım Alanı Genişliyor! Ücretli Plan Artık Avrupa’da Birçok Ülkede Kullanılabilecek!

Twitter Blue’nun Kullanım Alanı Genişliyor! Ücretli Plan Artık Avrupa’da Birçok Ülkede Kullanılabilecek!
Twitter Blue’nun kapsamı genişliyor! Twitter’ın ücretli planı olan Twitter Blue Avrupa içinde 20’den çok yeni ülke için kullanıma çıktı! İşte Twitter Blue’nun yeni adresleri! İşte detaylar...

Oldukça yaygın olarak kullanılan Twitter için ücretli uygulaması bulunuyor. Sosyal medya uygulamasının ücretli planı Twitter Blue, bundan sonra Avrupa içinde 20’den fazla ülke de kullanıma açıldı. İlk zamanlar oldukça gündeme gelen ücretli planın kullanımı günden güne yayılmaya başlıyor. Şimdi de Avrupa Kıtası’ndan 20’den çok ülke Twitter’ın ücretli uygulamasını deneyimleyecek. Kullanıcıların memnun kalıp kalmayacağı ise merak ediliyor.

OTUZ BEŞTEN ÇOK ÜLKEDE KULLANIM

Twitteri, abonelik hizmetini dünya genelinde, 35’ten çok ülkede kullanıma açık bir duruma getiriyor. Ücretli olan Twitter Blue şu ülkeler içinde de bundan sonra kullanımda olacak; Polonya, Hollanda, Belçika, Çek Cumhuriyeti, İrlanda, İsveç, Malta, Kıbrıs, Finlandiya, Yunanistan, Letonya, Danimarka, Macaristan, Bulgaristan, Slovakya, Litvanya, Slovenya, Estonya, Hırvatistan, Lüksemburg ve Romanya olduğu açıklandı.

KULLANICILAR İÇİN BİRTAKIM ÖZEL HAKLAR SUNULUYOR

Ünlü iş adamı Elon Musk’ın yönetimi altında olan sosyal medya platformu, ücretli uygulama olan Twitter Blue için ilk duyuruyu aralık ayı içinde yapmıştı. Ödemede bulunan kullanıcılar için doğrulama işareti ile aylık 8 dolar kadar piyasaya çıkmıştı. Daha sonrasında ise şirket, bu abonelik çerçevesinde 60 dakikalık uzun videolar ile 4 bin karakterli uzun tweetler yayınlama ile konuşmalarda öncelikli olmak gibi birtakım haklar tanıdı.

YENİ PLAN BEKLENTİLERİN ALTINDA BİR TABLO ÇİZDİ

Abone sayısını yükseltmek için Twitter, ocak ayının başında senelik 84 dolar değerinde bir plan başlattı. Son birkaç hafta içinde de Twitter hem Android hem de Apple için senelik planı 114 dolar olarak açıkladı. Musk, gelir elde etmek adına oluşturduğu bu abonelik planları için güven duysa da ilk sonuçlar çok da istediği gibi gelmedi Raporlara göre, yeni olan Twitter Blue hizmetinin 300 binden az bir abonesi bulunmakta.

Öte yandan da bu hafta başında platform için dünya genelinde erişim problemi meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.