Whatsapp’tan Birinin Sizi Engelleyip Engellemediğini Anlamak Mümkün! İşte Bu Beş Adımla Sorunuza Cevap Bulun!

Whatsapp’tan Birinin Sizi Engelleyip Engellemediğini Anlamak Mümkün! İşte Bu Beş Adımla Sorunuza Cevap Bulun!
Dünyada oldukça yaygın olarak kullanılan sohbet platformlarından biri olan WhatsApp’ta istemediğiniz kimseleri engellemek mümkün! Engellenmiş olduğunuzu anlamak da o kadar da zor bir durum değil! İşte detaylar...

Tüm dünyada popüler olarak kullanılan anlık mesajlaşmaya yarayan WhatsApp uygulamasında birçok özellik bulunuyor. Durum paylaşmadan, istenilmeyen kişiyi engellemeye kadar pek çok özellik sunuluyor. Platform, kullanıcıları için birçok özellik de geliştirmeye hazırlanmakta. Uygulamada, istemediğiniz kişileri engelleyebileceğiniz gibi, engellenmiş olduğunuzu da anlamak sanıldığı kadar zor bir durum olmamakta.

WHATSAPP BRİÇOK ÖZELLİK SUNUYOR

Dünyada en çok kullanılan sohbet platformlarından biri olan WhatsApp, yapmış olduğu güncellemeler ile birçok özelliği sunmaya devam etmekte. Uygulamanın Bu özelliği kullanarak engellemiş olduğunuz kişiden herhangi bir şekilde etkileşim almanız mümkün değil. Fakat uygulamada yer alan engelleme özelliği birçok kişinin de kafasını karıştırmaya devam ediyor. WhatsApp üstünden engellenip engellenmediğini merak edenler, öğrenmek için arama motorları üzerinden konuya dair pek çok araştırma yapmaktalar. Bunu anlamın belli başlı bazı ipuçları ile yöntemleri bulunduğunu söylemekte mümkün.

BU 5 ADIMDA ENGELLENİP ENGELLENMEDİĞİNİZİ ÖĞRENİN

Eğer siz de uygulamadan birinin siz engelleyip engellemediğini merak ediyorsanız, bu adımları izleyerek sonucu öğrenebilirsiniz. Teknoloji sitelerinde yer alan bilgilere bakıldığında, uygulamada birinin sizi engelleyip engellememiş olduğunu öğrenmenin birkaç yolu bulunmakta.

Eğer biri sizin uygulamadan engellemişse, sohbet penceresinde ilgili kişinin son görülme zamanını görmek mümkün olmaz.

Aynı zamanda eğer biri sizi engellemişse, o kişinin çevrimiçi olup olmadığını da görmek mümkün olmaz.

İlgili kişinin kendi profil fotoğrafında yapmış olduğu güncellemelerin farkına varamazsınız.

Eğer biri sizi uygulama üzerinden engellemişse kişiye göndermiş olduğunuz mesajlarda, her daim tek bir onay işareti çıkar. İkinci bir onay işaretini görmeniz mümkün olmaz.

Sizi engellemiş birini aramak isterseniz, aramaya çalıştığınız zaman bağlantı kurmak mümkün olmaz.

İSTİNAİ DURUMLAR

Bir kişi ile alakalı olarak bu maddelerin hepsi ile karşı karşıya kalıyorsanız, söz konusu kullanıcıdan engel yemiş olabilirsiniz. Fakat kimi istisnai durumlarda söz konusu olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.