Promosyon Ödemelerinde Son Dakika Gelişmesi! Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Banka Promosyonu İçin İhaleye Çıkacak!

Promosyon Ödemelerinde Son Dakika Gelişmesi! Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Banka Promosyonu İçin İhaleye Çıkacak!
Emekli ve çalışan promosyonlarının gündemden düşmediği şu günlerde bir açıklama daha geldi. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayınlanmış olan resmi açıklamada, kamu kurumunun çalışanları için promosyon ihalesine çıkacağı belirtildi. İhale detayları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte detaylar...

Hem çalışanlar hem de emekliler için büyük bir bütçe desteğini oluşturan promosyon ödemeleri, 2023 yılına girilmesi ile birlikte yakından takip edilmeye başlandı. Yüksek enflasyon sebebi ile geçim dertleri artan ve bu kapsamda da özellikle toplu paraya ihtiyaç duyan vatandaşlar, bankaların promosyon kampanyalarını araştırmaya başladı.

Geçtiğimiz yılın son çeyreğine doğru harekete geçen bankalar hem emekliler hem de çalışanlar için rekor promosyon ödemelerine imza atmışlardı. Emeklilere 10 bin TL’ye varan ek ödeme hizmetleri sunan bankalar, çalışanlar için de kurumlar ile yürüttükleri görüşmelere göre farklı tutarlar belirlemiş ve son olarak Anadolu Üniversitesi çalışanlarına tek kalemde 42 bin 500 TL tutarında promosyon ödenmişti.

2023 yılına girilmesi ile birlikte promosyon ödemelerinde artış yaşanması beklenirken büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. EYT yasasının çıkmasını bekleyen bankaların büyük bir bölümü emekli promosyonlarını dip seviyelerde tutarlarken çalışan promosyonlarında gözle görülür bir artış yaşanmadı.

Halen devam eden promosyon görüşmeleri kapsamında güncel tutarlar belirlenirken Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuya ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı. Kamu kurumu, banka promosyonları için ihaleye çıkacağını bildirdi.

O TARİHTE TEKLİFLERİ KABUL EDECEK!

Banka promosyonları için ihaleye çıkacak olduğunu duyuran Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuya ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı. İhale Şartnamesi’ne ve diğer belgelere kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile erişim sağlanabileceğini belirten Sakarya MEM, ihalenin kapalı zarf ve açık artırma usullerine göre yapılacağını ifade etti. Kamu kurumu, tekliflerin en geç 3 Mart Cuma günü saat 14:29’a kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Toplantı Odası’na teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

14 BİN 43 ÇALIŞANA ÖDENECEK!

Yapılan açıklamalara göre promosyon ihalesi kapsamında anlaşmaya varılması durumunda, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü çatısında çalışan 14 bin 43 personel, ilgili ek ödeme hizmetinden yararlanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.