Emeklilere Rekor Promosyon Açıklandı! Emekli Hesaplarına Anında 8.500 TL Yatacak! ING Başvuru İçin...

Emeklilere Rekor Promosyon Açıklandı! Emekli Hesaplarına Anında 8.500 TL Yatacak! ING Başvuru İçin...
Emeklilere bankalar tarafından verilen promosyonlar devam ediyor. Birçok banka, müşteri portföyünü arttırmak ve EYT ile yeni emekli olacak kişileri müşterilerine dahil etmek için çalışmalarına devam ediyor. İşte detaylar...

Bankaların emekli maaşlarına dair promosyon kampanyaları devam ediyor. ülkemizde bulunan milyonlarca emekli vatandaşımızı kendi bankalarına çekmek isteyen kuruluşlar, farklı fiyat aralıklarına sahip promosyon kampanyaları yaparak, emekli maaşlarının bankalarına taşınması için teşvikte bulunuyor.

Mevcut emekli vatandaşlarımızın yanı sıra, EYT düzenlemesi ile yeni emekli olacak milyonlarca kişiyi de müşteri portföylerine dahil etmek isteyen bankalar, promosyon kampanyalarına devam ediyor. ING Bank’ta bu kapsamda, yeni promosyon kampanyasının açıkladı. Emekli maaşını ING Bank’a taşıyan kişilere 8.500 TL promosyon ödeneceği duyuruldu. Hesaplara yatırılacak olan promosyonlar, maaş tutarlarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

BİN TL BONUS FIRSATI

ING Bank tarafından yapılan kampanya açıklamasında şu bilgilere yer verildi; ‘’Emekli maaşınızı ING’ ye taşıyarak maaş tutarınıza göre koşulsuz 7.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca, ING Kredi Kartları ile emekli maaş müşterilerine özel 1.000 TL bonus fırsatından yararlanarak toplamda 8.500 TL'ye varan ödül kazanabilirsiniz.’’ Bu kapsamda, ING Bank’a ait kredi kartına da sahip olan müşterilere bin lira bonus verileceği açıklandı.

MAAŞ HESAPLARINIZI KOLAYCA ING BANK’A TAŞIYABİLİRSİNİZ

ING Bank tarafından sunulan promosyon kampanyasından yaralanmak isteyen kişiler, emekli maaş hesaplarını kolay bir şekilde ING Bank’a taşıyabilmektedir. Bunun için e-devlet platformu kullanılabilineceği gibi direkt olarak ING Bank’a ait şubelere gidilerek de hesap taşıma işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. Emekli maaşını ING Bank’a taşıyacak olan kişileri, dijital bankacılık işlemleri kapsamında yer alan EFT, havale ve FAST gibi işlemler için de herhangi bir ücret ödemeyecek. Aynı zamanda banka tarafından yapılan açıklamalarda yer alan bilgilere göre, ilk kez ING Bank kredi kartı başvurusu yapacak olan kişilerde bir yıl boyunca herhangi bir ücret ödemeyecek. Emekli maaşını ING Bank’a taşıyanlar için yüzde 1,24 faiz oranından başlayan kredi seçenekleri de sunulacak. Bu krediler için herhangi bir tahsis ücret ise, talep edilemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.