Mithat Tuncer Tuncel: Wuu Trade İçin 36 Ay İçerisinde 1 Milyon Kişiye Ulaşma Hedefimiz Var

Mithat Tuncer Tuncel: Wuu Trade İçin 36 Ay İçerisinde 1 Milyon Kişiye Ulaşma Hedefimiz Var
Wuu Trade büyük projesine devam ediyor, peki Wuu Trade oyunu nasıl işliyor? Detaylar haberimizde.

Wuu Trade için 1 milyon kullanıcı hedefi koyan şirket CEO’su Mithat Tuncer Tuncel, 36 ay içerisinde bu kullanıcı sayısına ulaşmak istediğinden bahsetmişti.

Wuu Trade nasıl bir uygulama olacak?

Maksimum 10 kişilik masalarda, katılımcıların seçtiği finansal enstrümanın geçmişine ait bir bölümün kesilerek oluşturulmuş fiyat grafiği üzerinde gerçekleştirilen alım satım simulasyonudur. Gelecek fiyatları sadece 1 saniye içerisinde 1 mum çubuğu şeklinde gösterilir.

Katılımcılar, grafik üzerinde gördükleri gelecekteki fiyat hareketlerini kullanarak alım satım işlemleri yaparak bakiyelerini arttırmaya çalışırlar. Yarışma süresince, en yüksek bakiyeye sahip olan kişi 1. olur ve masada toplanan parayı kazanır.

Şartlar eşit ve adildir ve kazanç tamamen şansa dayalı değildir. Yarışmacıların daha doğru kararlar vermesi, piyasayı daha iyi tahmin etmesi ve risk ve para yönetimini iyi yapması durumunda birinci olabilirler.

Wuu Coin nasıl işleyecek?

Oyunda kazanılan Wuu Chipleri, isteyenler mağazamızda alışveriş yaparak harcayabilirler. Wuu Trade, zaman içinde milyonlarca kişiye ulaşma potansiyeline sahip bir uygulamadır. Şirketin değer kazandıkça, Token'ı da aynı oranda değer kazanacak. Katılımcılar, Wuu Trade ile oynayarak kazanacakları düşüncesiyle, uygulamada daha uzun süre vakit geçireceklerdir. Kazanma arzusu, daha büyük oynamak isteme isteği ve başarı hissi, tüm katılımcıları etkisi altına alacak ve daha fazla oynamaya teşvik edecektir.

Wuu Trade’nin işleyişi ve farklı imkanlar sunması

Wuu Trade sayesinde, katılımcılar kazandıkları başarı oranları ve üst üste kazandıkları 3-5-10 maç için alacakları önemli rozetlerle dikkat çekici bir trader haline gelebilirler. %80 başarı oranına sahip bir 9 Level trader, aynı zamanda TopStar rozetiyle 10 maç üst üste kazanarak kendini Wuu Trader olarak adlandırabilir. Bu, en üst seviye olarak kabul edilir. Bu tür bir profil, birçok kişinin imaj açısından sahip olmak istediği bir profildir ve para karşılığı satın alınabilir.

Katılımcılar, Wuu Trade'i sadece bir oyun olarak değil, amaçlarına hizmet eden bir araç olarak göreceklerdir. Çünkü birçok kişi, ek gelir elde etmek için eğitim vermek, ücretli VIP grupları oluşturmak veya seminerler vermek ister. Ancak çoğu trader'ın bir topluluğu yoktur. İşte Wuu Trader, başarılı bir profile bu imkanları da sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.