28 Yaşındaki Talihsiz Kadın, Yunus Tarafından Feci Şekilde Dövüldü ve Isırıldı!

28 Yaşındaki Talihsiz Kadın, Yunus Tarafından Feci Şekilde Dövüldü ve Isırıldı!
28 yaşındaki İngiliz bir kadın, Bolivya'da tatilde bir yunusun korkunç bir saldırıda neredeyse ayağını kaybedecekti. Ayağına yüzlerce dikiş atılan kadın o dehşet anlarını anlattı…

28 yaşındaki Claire Bye, hayatını tehdit eden iki enfeksiyonla mücadele etti. Genç kadın tatil için gittiği Bolivya’da kabus dolu anlar yaşadı. Santa Rosa de Yacuma'da bir nehirde yüzerken pembe nehir yunusu tarafından vahşice dövüldükten sonra genç kadının ayağına tam 32 dikiş atılması gerekti.

Acımasız memeli dişlerini ayağına geçirdikten sonra genç kadın yardım için çığlık attı ve izleyiciler çılgınca onu sudan çıkarmaya çalıştı. Yunusun tutuşunu bırakması acı verici bir 20 saniye sürdü ve sonunda sudan güvenli bir şekilde çıkmasına izin verdi.

“CİLDİM DALGALANIYORDU, KEMİĞİMİ GÖREBİLİYORDUM!”

Genç kadın, yaralı ayağının tendonları ve kemikleri açıktayken kan aktığını görünce dehşete kapıldı. Claire, Öyle bir hale gelmişti ki ayağımı kaybedeceğimi düşündüm. Cildim dalgalanıyordu ve kemiğimi görebiliyordum." Dedi.

Kahraman bir görgü tanığı, kanamayı durdurmak için tişörtünü çıkarıp ayağına doladı ve Claire yakındaki bir arabaya götürülerek yerel bir hastaneye götürüldü. Claire "Acı çekiyordum ve ağrı kesici için çığlık atıyordum" dedi. "Gerçek bir hastaneden çok bir çiftlik avlusu gibi" olarak tanımladığı hastanede bir kerede 32 dikiş atıldı. Ancak dört gün sonra, potansiyel olarak yaşamı tehdit eden bir enfeksiyonla savaşırken durumu aniden kötüleşti. Sağlık görevlileri onu acil tedavi için Bolivya'nın başkenti La Paz'a götürdü.

CLAIRE, ÜLKESİNE DÖNEBİLMEK İÇİN TAM İKİ HAFTA BEKLEMEK ZORUNDA KALDI!

Enfeksiyondan kurtulduktan sonra, Claire İngiltere'ye uçabilmek için iki hafta daha beklemek zorunda kaldı. Ve eve döndüğünde, Bristol'deki cerrahlar ayağını ameliyat etti ve iyileşmek için iki hafta daha geçirdi. Claire, "Hiç böyle bir acı hissetmemiştim. Gözümün ucuyla yunusu gördüğümü hatırlıyorum ve sonra aniden üzerime atıldı. Görmeye alıştığımız sevimli görünümlü yunuslar değildi, ağız dolusu dikenli dişleri olan kocaman bir gagası vardı. Çığlık attım, bağırdım ama beni bırakmadı.” dedi

Talihsiz kadın “15 dakika boyunca bana sahipmiş gibi hissettim, ama görünüşe göre onu bırakıp yüzerek uzaklaşmadan önce sadece 20 saniye geçmişti. Saldırıdan sonra, bizimki hastanelere hiç benzemeyen küçük bir yerel hastaneye götürüldüm. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ama bacağıma yayılmaya başlayan bir enfeksiyon kaptım.” İfadelerini kullandı. Genç kadın hala iyileşme sürecinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.