Dünyaca Ünlü Yıldızın Kayıp Baldızı, 14 Gün Sonra Ölü Olarak Bulundu!

Dünyaca Ünlü Yıldızın Kayıp Baldızı, 14 Gün Sonra Ölü Olarak Bulundu!
Dünyaca ünlü dizi The Office’in yıldızı Mackenzei Crook’un baldızı, 14 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Crook’un kayıp kanser hastası baldızı, Batı Sussex’te ölü olarak bulundu. İşte kan donduran detaylar…

62 yaşındaki Laurel Aldridge 14 Şubat günü esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Yaşlı kadın en son 14 Şubat Salı günü Batı Sussex'teki Arundel yakınlarındaki Walberton bölgesinde görüldü. Polis, kemoterapi tedavisi gören kanser hastası Laurel için çılgınca bir arama başlatmıştı. Polis ekibi, bugün kadının son görüldüğü Arundel bölgesinde bir kadının cesedini bulduklarını doğruladılar.

Polis ekibinden bir sözcü şunları söyledi: "Bu aşamada, kayıp Laurel Aldridge ailesi bilgilendirildi, kadının kimliğini doğrulamaya çalışıyoruz, yüksek ihtimalle ceset kayıp kadına ait."

ÜNLÜ YILDIZ KAYIP BALDIZI İÇİN DÜNYAYA YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

51 yaşındaki Mackenzie, kayıp baldızı için 14 Şubat’tan bu yana yardım çağrısında bulunuyordu. The Office ve Karayip Korsanları’nın yıldızı, bu kayboluşun akıl almaz olduğunu söyleyerek baldızının bulunması için yetkililere yalvarmıştı. İngiltere’den ITV ile konuşan aktör, "Salı sabahı erkenden evini terk etti ve o zamandan beri görülmedi. Kendisi kemoterapi tedavisi görüyor bu yüzden zihinsel bir bulanıklık yaşıyor olma ihtimali üzerinde duruyoruz. Başka bir ihtimali aklımıza dahi getirmek istemiyoruz.” Dedi.

Ünlü oyuncu, baldızının son dönemlerde kafa karışıklığı yaşadığını belirterek "Birilerinin arka bahçesinde bile olabilir. Herkesi etrafı kolaçan etmeye davet diyorum.” Cümleleriyle İngiliz halkına seslendi.

POLİSLERİN BULDUĞU CESETLE LAUREL ALDRIDGE’İN GÖRÜNTÜSÜ EŞLEŞİYOR

Kayıp kadının son görüldüğü bölgede bulunan ve orta yaşın üstünde olduğu ifade edilen kadın cesedi, The Office yıldızının baldızının görüntüsüne uyuyor. Polis kadın cesedi bulunmasının ardından, Aldridge’in ailesiyle direkt olarak iletişime geçti. Kayıp kadının ailesi, henüz cesedin kendi yakınına ait olduğu bilgisini doğrulamadı. Öte yandan, bulunan yaşlı kadının ne sebeple öldüğü de otopsi yapılarak anlaşılacak.

Bulunan ceset üzerinde herhangi bir darp veya yara izi bulunmaması bunun doğal bir ölüm olabileceğine de dikkat çekiyor. Polis, durum netleşince kamuoyunu bilgilendireceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.