İphone 15’in Görselleri Medyaya Sızdı! Renkleri İle Şimdiden Beğenileri Topladı!

İphone 15’in Görselleri Medyaya Sızdı! Renkleri İle Şimdiden Beğenileri Topladı!
Merakla beklenen iPhone 15 Pro’nun renkleri belli oldu! Apple kullanıcıları tarafından büyük bir heyecan içinde beklenen son modelin renkleri şimdiden kullanıcılar tarafından beğenildi! İşte detaylar...

Apple marka her yeni iPhone serisinde mevcut renk seçeneklerinde değişime gidiyor. Çoğunlukla da yeni iPhone’ları önceki neşiden ayıracak olan özel bir renk ya da renkler sunmakta.

Son piyasaya çıkan iPhone 14’den sonra, iPhone 15 merak içinde beklenilmeye başlandı. iPhone 14 Pro koyu mor renginde, düz iPhone 14 de mor tanda gelmişken, iPhone 15 için renkler merakla bekleniyordu.

APPLE SON MODEL TELEFONU PİYASAYA SÜRMEYE HAZIRLANIYOR

Apple’ın 2023 yılında iPhone’ları benzersiz renklerde olacak. Yeni paylaşımı yapılan görseller, iPhone 15 Pro ile 15 Pro Max özel renginin bordoya kaçan koyu bir kırmızı renk olacağı ortaya çıkmış oluyor.

Dark sienna olarak tanımlanan rengin hex kodu da #410D0D olacak. Koyu kırmızı renk haricinde de gümüş, altın, uzay grisine yakın olan daha bilindik tonlarla beraber daha parlak bir tonda standart (PRODUCT)RED eşlik etmiş olacak.

İPHONE 15 RENKLERİ MERAK EDİLİYOR

Standart olan iPhone 15 modelleri arasından da koyu pembe ve parlak, açık mavi renkle geleceği söylentiler arasında bulunuyor. Pembe olarak geçmekte olan ‘telemangente’ olarak tanımı yapılan rengin hex kodu da #CE3C6C oldu. Picton blue adı verilen rengin hex kodu da #4DBE2 oldu. Düz iPhone 15 modellerinde de kırmızı, beyaza yakın ve de siyah renkler dahil olmak üzere daha çok seçenek olacağı tahminler arasında bulunmakta.

BİRÇOK FARKLI RENK İLE GÜNDEME GELDİ

iPhone 15 Pro ve Pro Max’in titanyum kasaya sahip olacağı da söylentiler arasında yer almakta. Apple, titanyum kasayı Apple Watch modellerinde kullanmış oldu fakat gümüş ve daha koyu renkte görülmüş olundu. Bu yüzden de şu ana kadar gümüş tonda iPhone 15 Pro görselleri paylaşımı yapılmış oldu. Fakat son gelen sızıntılarla çok daha başka bir renkte olacağa benzemekte.

iPhone kullanıcılarının son model için merak içinde bekleyişleri sürüyor. Hem rengi hem de tasarımsal özelliği ile şimdiden gündeme oturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.